ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ “POSEIDON CHALLENGE” ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, «Poseidon Challenge» October 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ημι-Μαραθώνιος αγώνας δρόμου «Poseidon Challenge» την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας με εκκίνηση από το Cape Sounio, πέρασμα από το αρχαίο Θέατρο του Θορικού και τερματισμό μπροστά από το Δημαρχείο Λαυρίου στο λιμάνι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ» ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ October 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες µε θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται στο Δήμο Σαρωνικού, την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, ώρα 6.00µ.µ. στο Αμφιθέατρο Δήμου Σαρωνικού, Αθηνών και Ρήγα Φεραίου, Καλύβια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

4Η ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 03, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ συνεχίζοντας την πλούσια αθλητική και κοινωνική του δράση, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος ΟΧΕ , υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου το Σάββατο 8/10 στις 5μμ , στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης την 4η Γιορτή Χάντμπολ Διονύσου, δωρεάν για όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια, από 6 έως 14 ετών με σκοπό να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν το άθλημα της χειροσφαίρισης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: aggelos)

ΣΤΟ ΝΗΡΕΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΗΡΕΑ October 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Δευτέρα 3/10 ξεκινούν τα μαθήματα σκάκι από τον Εξωραϊστικό Συλλογο "ΝΗΡΕΑΣ". Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά από 4,5-5 χρονών και πάνω και γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου στην πλατεία του Νηρέα κάθε Δευτέρα απόγευμα 6:30-7:30μμ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΕΣ 80 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ September 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής διεκδίκησε και εξασφάλισε-μοναδικός στα Μεσόγεια- άλλες 80 θέσεις 8μήνων θέσεων με εντοπιότητα στα πλαίσια της Κοινωφελούς Εργασίας . Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Λαυρεωτικής καλεί όλους τους δημότες που βρίσκονται σε ανεργία και είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, από το πρωί της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου 2016 και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 13ης Οκτωβρίου 2016 να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΚΑΚΙ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το πρόγραμμα “Fly me to the Moon” που μεταμορφώνει εδώ και 4 χρόνια το χώρο του αεροδρομίου σε μουσική ή χορευτική σκηνή αλλά και σε θεατρικό σκηνικό, συνεχίζεται με την ενότητα “Let me Play”, εκπλήσσοντας για άλλη μια φορά διαδραστικά επιβάτες και επισκέπτες με... επιδαπέδιο σκάκι στο αεροδρόμιο πριν από το ταξίδι!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΚΟΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΚΑΠΗ, ΔΗΜΟΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΚΟΟΓΡΑΜΜΑ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Πρόγραμμα ενημερωτικών ομιλιών και δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων για τη βαρηκοΐα διοργανώνει ο Δήμος Σαρωνικού στα επτά Δημοτικά ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΓΡΟΤΟΠΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΠΟΥΛΙΑ September 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Στην προστατευόμενη περιοχή του υγροτόπου της Βραυρώνας, όπου βρίσκουν καταφύγιο περισσότερα από 210 είδη πουλιών, όσοι και όσες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση παρατηρώντας τα πουλιά του υγροτόπου και συμμετέχοντας σε πλήθος δράσεων αφιερωμένες στην φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email