ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

“ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ” ΣΤΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΕΡΕΥΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΒΡΑΔΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ September 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο συμμετέχει και φέτος στη "Βραδιά του Ερευνητή" στη μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα! Το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών συμμετέχει στη κεντρική Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος με μια σειρά αλληλεπιδραστικών δράσεων καθώς και με εκπαιδευτικά εργαστήρια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ September 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου παρουσιάζει τις δραστηριότητες και το έργο του από την Τετάρτη 28/09/2016 έως και την Παρασκευή 30/9/2016, ώρες 18:00-21: στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ, «Poseidon Challenge» September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Απ’ το γραφείο δημάρχου Λαυρεωτικής εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τους δρόμους που θα κλείσουν την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, λόγω του δρόμου Poseidon Challenge.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3-13: ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ, ΔΡΑΣΗ September 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης, υλοποιεί πρόγραμμα δωρεάν λογοθεραπευτικής και μαθησιακής αξιολόγησης, για όλα τα παιδιά του Δήμου ηλικίας 3 έως 13 ετών. Η δράση, με τίτλο «Πρόγραμμα 3-13: Έτοιμοι για το σχολείο» αρχίζει στις 3 Οκτωβρίου 2016 και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το επιστημονικό κέντρο «Οικογένεια», τα στελέχη του οποίου θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΖΗΡΕΙΑ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ September 28, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Άλλη μία όμορφη εξόρμηση πεζοπορίας μας περιμένει την Κυριακή 9/10 με το τμήμα πεζοπορίας της Νίκης! Λίγο έξω από τα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, στη περιοχή Βαρνεβό, θα διασχίσουμε ένα εξαιρετικό πεζοπορικό μονοπάτι μέσα στη Χαράδρα της Φλαμπουρίτσας που βρίσκεται ανάμεσα στη Μικρή και Μεγάλη Ζήρεια και αγκαλιά με τον ποταμό Σύθα που όμως δεν έχει νερό αυτή την εποχή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «BE ACTIVE»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, BE ACTIVE September 26, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ συνεχίζοντας την πλούσια αθλητική και κοινωνική του δράση, έδωσε το παρόν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στην πλατεία Κοτζιά στο τουρνουά Street Handball που διοργάνωσαν η Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, η ΚΕΔΕ και η ΟΧΕ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Be Active».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 5η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ September 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ενημερώνει τους πολίτες, ότι συνεχίζεται για 5η συνεχή χρονιά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας, καλώντας ταυτόχρονα εκπαιδευτικούς και Ιδιωτικά Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών, να ενταχθούν σε αυτό το Δίκτυο Αλληλεγγύης του Δήμου μας και να ενισχύσουν τη μεγάλη αυτή συλλογική προσπάθεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email