ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΤΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΨΥΧΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ September 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η επιθυμία διασκέδασης, τιμώντας το θεό Διόνυσο στη καθιερωμένη πλέον γιορτή κρασιού στο Πικέρμι, δεν κάμφθηκε απ’ την αισθητή φθινοπωριάτικη ψύχρα, με τον κόσμο να γεμίζει νωρίς-νωρίς τα τραπέζια που είχαν στηθεί σ’ όλα τα επίπεδα της πλατείας Αγίου Χριστοφόρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ September 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» σας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα άθλησης. Τα προγράμματα μαζικής άθλησης αποτελούν προγραμματισμένη και οργανωμένη άσκηση σε εξοπλισμένες αίθουσες γύμνασης, για όλες τις ηλικίες, με πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗ.ΣΥΜ. September 22, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Συνάντηση εργασίας με τους Οινοποιητικούς Φορείς της Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενο από τον Γραμματέα της ΚΟ κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Τζελέπη, την Υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας και βουλευτή Αττικής κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Διευθυντή της ΚΟ κ. Βασίλη Έξαρχο και το μέλος του Κεντρικού Συν. Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Δ. Χατζησωκράτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΒΑΔΙΖΟΥΝ «ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ., ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ September 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα και το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού έχοντας ως βασικό άξονα την γνωριμία με τον τόπο μας, με την ιστορία του, με τα μονοπάτια που έχουν χαράξει οι ίδιοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει σε αυτόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν μία πολύ ιδιαίτερη ημερίδα για τα ορυχεία της Αττικής, την ιστορία τους αλλά και την παρακαταθήκη τους στους σημερινούς κατοίκους αυτής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ…ΤΟ ΚΡΑΣΙ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ September 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στις 20:30, στην πλατεία Αγ. Χριστοφόρου στο Πικέρμι, θα γίνει η καθιερωμένη Γιορτή Κρασιού. Εκδήλωση προς τιμήν των ωρών του κλαδέματος, του οργώματος, του κορφολογήματος, του τρύγου, της μουστιάς και τελικά του κρασιού, που αιώνες τώρα συνοδεύει την διασκέδασή μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ September 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για το νέο σχολικό έτος 2016-17 στους Παιδικούς σταθμούς Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ September 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00, εγκαινιάζει τις εγκαταστάσεις του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου και του Γηπέδου ποδοσφαίρου, στην Διασταύρωση (περιοχή Κέντρου Υγείας Ραφήνας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email