ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΘΗΝΑ – ΛΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΔΡΟΜΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, PoseidonChallenge September 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Αν αγαπάτε την ιστορία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό…. Αν είσαστε εραστές της φύσης και της ζωής…. Αν οι διαδρομές της νίκης σας συναρπάζουν …. Ελάτε στο PoseidonChallenge, για να τρέξετε μαζί με αθλητές από όλο τον κόσμο, παίρνοντας μέρος στο πρώτο δρομικό γεγονός του Λαυρίου, μια ανάσα δρόμο από την Αθήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ Α.Ο ΑΝΟΙΞΗΣ BEACH HANDBALL

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, BEACH HANDBALL September 09, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Το μοναδικό αθλητικό σωματείο που διδάσκει το άθλημα του Χάντμπολ και του Beach Handball στο Δήμο Διονύσου. Για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών. Προπονήσεις και αγώνες στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο Άνοιξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ September 09, 2016 / απο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου θα πραγματοποιήσει διανομή αγαθών την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 ώρες 10.00 -12.00

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ September 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν διάφορες περιοχές της χώρας μας, πήρε την πρωτοβουλία στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των πλημμυροπαθών του Δήμου Καλαμάτας, κατόπιν επικοινωνίας με τον πληγέντα Δήμο, με στόχο, έστω και λίγο, να συμβάλει στην καλύτερη και ταχύτερη δυνατή αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, που προκάλεσαν οι εντονότατες βροχοπτώσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ September 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής σας ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι την έναρξη των μαθημάτων 12 Σεπτεμβρίου 2016 και οι μετεγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΓΙΑ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΣΚΑΦΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΣ, ΣΚΑΦΗ September 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι από την 5η Σεπτεμβρίου έως και την 31η Οκτωβρίου 2016, ορίζεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τον ελλιμενισμό σκαφών, κατά τις διατάξεις των υπ’ αριθμ. Κ.Υ.Α. 8122.1/03/2004 (Φ.Ε.Κ. Β’ 310/2004) και 8122.1/29/2014 (Φ.Ε.Κ. Β’ 2032/2014), στις περιοχές Λιμάνι Αγ. Νικολάου, Βουρκάδι και Κυανή Ακτή, για το έτος 2017.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

5 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ