ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, Δ.Α.Α., ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Η διαρκής μέριμνα του ΔΑΑ για το περιβάλλον έχει αναγνωρισθεί κατ’ επανάληψη μέχρι σήμερα, ενώ το φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) συνδυάστηκε με μία σημαντική περιβαλλοντική διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας: στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016 απονεμήθηκε βραβείο στο ΔΑΑ για το έργο του σχετικά με την παρακολούθηση των οικοσυστημάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, την προστασία βιοποικιλότητας και τη διαχείριση της άγριας ζωής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ο.Λ. ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Αθλητισμός, χαρά, νιάτα, ομορφιά, χορός, μουσική πλημμύρισαν το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Κακλαμανάκης» στο ετήσιο 5ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου στον Δήμο Σαρωνικού. Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία μετρά ήδη 5 χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό όχι μόνο για τα Καλύβια και τον Δήμο Σαρωνικού αλλά για την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΛΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η «ΚΔΕΜ», σας προσκαλούν και φέτος, με μεγάλη χαρά, στην Ετήσια Εκδήλωση του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» 2015-2016, του Δήμου μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ June 05, 2016 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ένα μεγάλο μπράβο στον Βασίλη Κολλάρο, την Φανή Ψαθά και τους λοιπούς συντελεστές τις διοργάνωσης. Ήταν ένα ξεχωριστό απόγευμα με εκατοντάδες παιδάκια, και γονείς από παντού. Άψογη διοργάνωση, έξυπνες παρουσίες, διασκέδαση για τα παιδιά, προβολή για τον Δήμο μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΗ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, Α.Ο. ΚΕΡΑΤΕΑΣ June 04, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Οι 27 υπέροχες αθλήτριες του 1ου τμήματος, με προπονήτρια την Αγγελική Μάρκου, για άλλη μία φορά απέδειξαν στο ταπί την σοβαρότητα και την πληρότητα τους σαν ομάδα, ενθουσίασαν το κοινό με τις ικανότητές τους στη ρυθμική γυμναστική και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα για το πρόγραμμα «Η Μεταμόρφωση της Πεταλούδας» που εκτέλεσαν άψογα και με φοβερό συγχρονισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ, ΔΗΜΟΣ June 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, βρέθηκαν σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Γιώργος Γαβρίλης. Η Περιφέρεια Αττικής (Π.Ε. Πειραιά) συνδιοργάνωσε τη μεγάλη αυτή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» με το τέλος της σχολικής χρονιάς 2016, σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη και τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

6ΜΗΝΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ 100 ΝΕΟΥΣ ΑΠ’ ΤΟΝ Δ.Α.Α.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, επιθυμώντας να συμβάλει ουσιαστικά στην απασχόληση και στην καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέρει σε 100 νέους και νέες, από 19 έως 29 ετών, εργασία στο αεροδρόμιο για περίοδο έως 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΑΓΩΝΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στην τελική φάση Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ κατηγορίας (παμπαίδων – παγκορασίδων Α’ και Β’) Α-Γ-Ε Περιφερειών, που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ