ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ June 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για έκτη συνεχή χρονιά, ανοίγει δυναμικά ο κύκλος των φετινών Κυριακάτικων Πεζοδρομήσεων της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2016, με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο και το συγκρότημά του, σε μία αξέχαστη λαϊκή βραδιά, στις 19 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:30 μ.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ Ζ’ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ June 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του κατασκηνωτικού προγράμματος, ανακοινώνεται η πρόσληψη προσωπικού στην Ζ’ Παιδική Εξοχή του Δήμου Λαυρεωτικής. Οι ειδικότητες των εργαζομένων που θα στελεχώσουν την κατασκήνωση κατανέμονται ως εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ 17Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH HANDBALL ΑΝΔΡΩΝ Ο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ June 14, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7.30μμ, ο Α.Ο Άνοιξης Beach Handball (BH ANIXI) θα παρουσιάσει το ρόστερ της ομάδας και τις επίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις της, για το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ & ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ, ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» ΣΤΟ «E.G.O.STARGYM FESTIVAL»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ June 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών, απέσπασε η συμμετοχή του τμήματος Ρυθμικής και του τμήματος Ενόργανης του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός Για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, στην πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής για Όλους «E.G.O.STARGYM FESTIVAL», που διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ», την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΑΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΏΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ June 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Ν.Π.Δ.Δ <<ΚΕΦΑΛΟΣ>> του Δήμου Λαυρεωτικής και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί σας προσκαλούν στις καλοκαιρινές γιορτές των νηπίων μας στις 16 και 17 Ιουνίου (Πέμπτη και Παρασκευή) και ώρα 19.30 στον βρεφονηπιακό σταθμό Λαυρίου και 27 και 28( Δευτέρα και Τρίτη) Ιουνίου και ώρα 18.00 στον βρεφονηπιακό σταθμό Κερατέας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ June 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Προγραμματίστηκαν οι καλοκαιρινές εορτές των Παιδικών Σταθμών του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, όπως αυτές περιγράφονται στην αφίσα των εκδηλώσεων

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, Α.Ο. ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ June 13, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Το «μικρό» (ηλικίες έως 5 ετών) τμήμα Ρυθμικής, με την άψογη παρουσία του, επέστρεψε με το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για το πρόγραμμα "…και του κεφαλιού σου κάνε" από το γήπεδο Ζωφριάς Α. Λιοσίων στα πλαίσια του E.G.O.¬STARGYM CONTEST. Το διαγωνιστικό μέρος έγινε βάσει των κανονισμών της F.I.G. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής) όπως αυτοί προσαρμόστηκαν για τα Ελληνικά δεδομένα με μορφή κώδικα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τ.Α. Ν.Δ. Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ June 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με την παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Παλλήνης Νεκτάριου Καλαντζή διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου συζητήθηκαν μεταξύ των αιρετών-μελών που την απαρτίζουν, τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να περάσουμε σε ένα νέο μοντέλο, με ταυτόχρονη επεξεργασία πολιτικών προτάσεων για τα θέματα της Αυτοδιοίκησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email