ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ, ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Στις 11 και 12 Μαΐου 2016, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σαρωνίδας, του 1ου και 2ουΝηπιαγωγείου Σαρωνίδας, του Δημοτικού Παλαιάς Φώκαιας και του Νηπιαγωγείου Παλαιάς Φώκαιας δέχθηκαν τις φροντίδες των οδοντιάτρων που τους επισκέφτηκαν στα σχολεία του, εξετάστηκαν δωρεάν και ενημερώθηκαν για την υγιεινή των οδόντων και του στόματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TO 1ο PLANE PULL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, 1ο PLANE PULL May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση στην αεροδρομιακή κοινότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώθηκε την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών: Το 1ο Plane Pull στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα στην πίστα αεροσκαφών του αεροδρομίου, με τη συμμετοχή 13 ομάδων 25 ατόμων, που είχαν ως στόχο η κάθε μία να τραβήξει για 10 ολόκληρα μέτρα ένα ΑΙRBUS 300-600 (βάρους 100 τόνων) του στόλου της DHL Express!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

2ο MARMALADE FESTIVAL…Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ!!!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΣΤΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΦΙΛΟΘΕΗ - ΨΥΧΙΚΟ May 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και η «Εστία» με την ευγενική συμμετοχή πάνω από 15 τοπικών συλλόγων και οργανώσεων συνεχίζουν δυναμικά και φέτος στη διοργάνωση του 2ου Marmalade Festival το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρες 10.00-21.00 στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ, ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Λαυρεωτικής, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, για κάποιες σημαντικές αναπνευστικές παθήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΡΑΤΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΕΛΗ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κώστα Τασούλα, τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος, κατ' αλφαβητική σειρά, είναι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ, Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α., ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, αποφάσισε από Δευτέρα 30.05.2016 την διενέργεια της 4ης επίγειας εφαρμογής ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές - εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΣΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ May 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο 13ο Φεστιβάλ Χορού που διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Μαΐου στο ανοιχτό θέατρο Μαρκοπούλου η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν μαθητές από 40 σχολεία (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ, Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μια διαφορετική Κυριακή για τον Δήμο Σαρωνικού θα είναι η προσεχής Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Πλούσιες εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, αποχαιρετούν τον μήνα Μάιο και αποτελούν προάγγελο του πολιτιστικού καλοκαιριού που ετοιμάζει ο Δήμος Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ