ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ” ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΠΗ, ΗΜΕΡΙΔΑ June 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στο ΚΑΠΗ Λαυρίου, η Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με θέμα: “ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ” ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ που διοργανώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. “ΚΕΦΑΛΟΣ” του Δήμου Λαυρεωτικής και το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ June 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Αθλητικό και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος διοργανώνει τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στο Λιμάνι της Αρτέμιδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ν.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΙΔΑ, Ε.Ν.Α., Τ.Ε.Ι. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ June 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα για τα ΕΣΠΑ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα και συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και το ΤΕΙ Πελοποννήσου. Το θέμα της Ημερίδας ήταν: ΄΄Τα χρηματοδοτικά εργαλεία και οι προοπτικές χρηματοδότησης της αυτοδιοίκησης μέσω των ΕΣΠΑ΄΄

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

"ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ" ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΠΗ, ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

ΤΑ ΚΑΠΗ Ραφήνας και Πικερμίου και η καλλιτεχνική ομάδα του ΚΑΠΗ σας προσκαλούν στην παράσταση αλληλεγγύης "ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ" στις 24 Ιουνίου και ώρα 20:45 στο χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας Ελ. Βενιζέλου 21.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Ν.Π.Δ.Δ. ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ, Κ.Δ.Ε.Μ. June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Ιουνίου 2016, η ετήσια εκδήλωση του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» 2015-2016, με πρωταγωνιστές το κέφι, την ζωντάνια, τις εντυπωσιακές χορογραφίες και το αθλητικό πνεύμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Η μικτή χορωδία του Επιμορφωτικού Εκδρομικού Ομίλου του Δήμου Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με το Ν Π Δ Δ Θορικός και το Δήμο Λαυρεωτικής, οργανώνουν την 1η συναυλία του Ομίλου με την τιμητική συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Δημοτική Χορωδία της Κερατέας και Μουσικό Σύνολο & Παιδική Χορωδία του «Περίκλυτου» Ωδείου της Άννας Τεμπερεκίδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΓΩΝΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Τα εντυπωσιακά άλματα κοριτσιών και αγοριών, που έλαβαν μέρος στους αγώνες της τελικής φάσης Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ κατηγορίας (παμπαίδων – παγκορασίδων Α’ και Β’) Α-Γ-Ε Περιφερειών, που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και φιλοξένησε ο Δήμος μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κοινό, που παρακολούθησε τους εντυπωσιακούς αγώνες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ενθουσίασε το κοινό η συμμετοχή Τμημάτων Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός Για Όλους του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Δήμου Μαρκοπούλου, στη διοργάνωση «Γυμναστράδα Ραφήνας 2016», που διοργανώθηκε από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας και Περιχώρων, σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού - Περιβάλλοντος Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου», το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email