ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

H ELBISCO ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΧΟΡΗΓΙΑ June 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η ELBISCO, συμμετέχοντας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται, ήταν χορηγός στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Chalkida Bridges Marathon», στο 1ο Street Handball του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και στον 4ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ June 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, διοργάνωσαν τη μεγάλη αυτή γιορτή Ποδοσφαίρου, με μοναδικούς πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της περιοχής μας. Στο Σχολικό Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος μαθητές από το 1ο, το 2ο, το 3ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, καθώς και από το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΡΞΗ Ζ΄ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΕΝΑΡΞΗ, Ζ΄ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Η κατασκήνωση της Ζ΄ παιδικής εξοχής Κερατέας θα ανοίξει τις πόρτες της για τους μικρούς μας φίλους την 21η Ιουλίου και θα λειτουργήσει έως και την 26η Αυγούστου, για 3 περιόδους:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΑΙΔΙΑ, Ν.Π.Δ.Δ. ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος», προσκαλούν και φέτος, τους μικρούς μας φίλους και φίλες, να συμμετάσχουν στις Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις παιδιών δημοτών, ηλικίας έξι (6) έως δεκαπέντε (15) ετών, δηλαδή με έτος γέννησης από το 2001 έως και το 2010, που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας για 4η συνεχή χρονιά!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ «ΕΣΤΙΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΙΔΡΥΜΑ ΕΣΤΙΑ June 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την Κυριακή 12 Ιουνίου από τις 12 έως τις 6 το απόγευμα στο πανέμορφο Κτήμα Vanderpool-Έβερτ, ο Σύλλογος Φίλων της Εστίας «Μήνυμα Αγάπης» σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό πικνίκ για την στήριξη των παιδιών με νοητική υστέρηση της Εστίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, Δ.Α.Α., ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ June 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Η διαρκής μέριμνα του ΔΑΑ για το περιβάλλον έχει αναγνωρισθεί κατ’ επανάληψη μέχρι σήμερα, ενώ το φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) συνδυάστηκε με μία σημαντική περιβαλλοντική διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας: στο πλαίσιο των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016 απονεμήθηκε βραβείο στο ΔΑΑ για το έργο του σχετικά με την παρακολούθηση των οικοσυστημάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, την προστασία βιοποικιλότητας και τη διαχείριση της άγριας ζωής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α.Ο.Λ. ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Αθλητισμός, χαρά, νιάτα, ομορφιά, χορός, μουσική πλημμύρισαν το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Κακλαμανάκης» στο ετήσιο 5ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου στον Δήμο Σαρωνικού. Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία μετρά ήδη 5 χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό όχι μόνο για τα Καλύβια και τον Δήμο Σαρωνικού αλλά για την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΛΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η «ΚΔΕΜ», σας προσκαλούν και φέτος, με μεγάλη χαρά, στην Ετήσια Εκδήλωση του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» 2015-2016, του Δήμου μας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email