ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Ε.Ν.Α. June 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (Ε.Ν.Α) και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου, το μόνο Ανώτατο Ίδρυμα της χώρας με προπτυχιακές σπουδές που έχει κατεύθυνση την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνδιοργανώνουν ημερίδα, την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, με θέμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΟ 17Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH HANDBALL ΑΝΔΡΩΝ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΙΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ, BEACH HANDBALL ΑΝΔΡΩΝ June 01, 2016 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος και ο συνεργάτης του, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης, Κώστας Κότσιρας, ολοκλήρωσαν τις διεργασίες των τελευταίων μηνών και με την καθοδήγηση του διεθνή αθλητή Beach Handball και κάτοχο Ευρωπαϊκού πτυχίου Προπονητικής, Γιάννη Χήνου, δημιούργησαν μια ομάδα που θα αγωνιστεί σε όλα τα τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με στόχο την διεκδίκηση του Κυπέλου Ελλάδος, την είσοδο στο Φάιναλ Φορ (Ξυλόκαστρο 30-31 Ιουλίου) και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος Ανδρών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά ο πρόεδρος του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ κ. Ξουρίκης, με τον αντιπρόεδρο κ. Τσάκωνα και την πρόεδρο του ΕΚΤ&Π κ. Κιούση  (ΦΩΤΟ: )

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ May 31, 2016 / απο ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ενότητα της Διασταύρωσης Ραφήνας και το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού με υπεύθυνο τον Δημ. Μακρή με θέματα: Δάση=Πηγή πλούτου, Δάσος και Πολιτισμός, Δάσος και Περιβάλλον, Δημόσιες Διακατεχόμενες Δασικές εκτάσεις, Δάση και χωροταξικός σχεδιασμός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ, ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ May 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Στις 11 και 12 Μαΐου 2016, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σαρωνίδας, του 1ου και 2ουΝηπιαγωγείου Σαρωνίδας, του Δημοτικού Παλαιάς Φώκαιας και του Νηπιαγωγείου Παλαιάς Φώκαιας δέχθηκαν τις φροντίδες των οδοντιάτρων που τους επισκέφτηκαν στα σχολεία του, εξετάστηκαν δωρεάν και ενημερώθηκαν για την υγιεινή των οδόντων και του στόματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TO 1ο PLANE PULL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, 1ο PLANE PULL May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση στην αεροδρομιακή κοινότητα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώθηκε την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών: Το 1ο Plane Pull στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα στην πίστα αεροσκαφών του αεροδρομίου, με τη συμμετοχή 13 ομάδων 25 ατόμων, που είχαν ως στόχο η κάθε μία να τραβήξει για 10 ολόκληρα μέτρα ένα ΑΙRBUS 300-600 (βάρους 100 τόνων) του στόλου της DHL Express!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

2ο MARMALADE FESTIVAL…Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗ!!!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΣΤΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΦΙΛΟΘΕΗ - ΨΥΧΙΚΟ May 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και η «Εστία» με την ευγενική συμμετοχή πάνω από 15 τοπικών συλλόγων και οργανώσεων συνεχίζουν δυναμικά και φέτος στη διοργάνωση του 2ου Marmalade Festival το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, ώρες 10.00-21.00 στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ, ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Λαυρεωτικής, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, για κάποιες σημαντικές αναπνευστικές παθήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΡΑΤΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΜΕΛΗ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, βουλευτή Ιωαννίνων, κ. Κώστα Τασούλα, τα μέλη που απαρτίζουν τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Κόμματος, κατ' αλφαβητική σειρά, είναι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email