ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ, Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ May 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α., ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2016, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, αποφάσισε από Δευτέρα 30.05.2016 την διενέργεια της 4ης επίγειας εφαρμογής ψεκασμών του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές - εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΣΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ May 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο 13ο Φεστιβάλ Χορού που διοργάνωσε την Παρασκευή 27 Μαΐου στο ανοιχτό θέατρο Μαρκοπούλου η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν μαθητές από 40 σχολεία (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΙΝΟΥΣΗΣ, Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μια διαφορετική Κυριακή για τον Δήμο Σαρωνικού θα είναι η προσεχής Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Πλούσιες εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, αποχαιρετούν τον μήνα Μάιο και αποτελούν προάγγελο του πολιτιστικού καλοκαιριού που ετοιμάζει ο Δήμος Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης ομιλών  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ May 26, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στη Ραφήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου εκδήλωση με θέμα "Προσφυγικό – μεταναστευτικό, χτες και σήμερα" απ’ τη Βαλκανική Ένωση Φιλίας. Συντονιστής του πάνελ ήταν ο κ. Απόστολος Φραντζής, ο οποίος ανέφερε τους σκοπούς της Β.Ε.Φ. μιας ΜΚΟ με 25 χρόνια δράσης για τους λαούς που ταλαιπωρούνται από προσφυγιά και μετανάστευση. Όπως είπε η οργάνωση δεν αντικαθιστά την Πολιτεία, αλλά δρα ενημερωτικά και βοηθητικά προς τους ανθρώπους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, όχι γιατί το θέλουν, αλλά επειδή εξαναγκάστηκαν από διάφορες καταστάσεις κυρίως εμπόλεμες και οικονομικές που ταλανίζουν τις χώρες τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΟΠΑΠ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ May 25, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο ΔΟΠΑΠ συνδιοργανώνει μαζί με τον Σ.Π.Α.Π. (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού) , τον SKAI και την ΕΘΟΡΠ Ραφήνας Πικερμίου την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος με μία ξεχωριστή εκδήλωση!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πίνακας της Δώρας Ραγκούση (ΦΩΤΟ: Αγγελική Ραγκούση )

"ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ May 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και η Βαλκανική Ένωση Φιλίας (Β.Ε.Φ.) πραγματοποιούν στην Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Ραφήνας εκδήλωση με θέμα :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 27-28 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ May 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου στο προαύλιο του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών, ο Δήμος Αχαρνών και η εταιρεία ανακύκλωσης "Φαίδρα" διοργανώνουν Παιδικό Φεστιβάλ για την Ανακύκλωση και το Περιβάλλον.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΔΕΠΥ May 24, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ΔΕΠΥ (ADHD Hellas) διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και την υπερκινητικότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email