ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ April 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο αποκορύφωμα του παραλογισμού η Γαλλική κυβέρνηση αποφασίζει να κόψει ένα μήνα διακοπών και να καλέσει τους λουόμενους πίσω στις εργασίες τους, γιατί οι τράπεζες δεν έχουν λεφτά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ April 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

«Οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, υποχρεούνται στην Αποψίλωση αυτών, από τα ξερά χόρτα και στην απομάκρυνσή τους

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ April 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» σας ενημερώνουν, ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, διοργανώνουν Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι, στο χώρο του ΚΑΠΗ (Κ. Γκλιάτη και Γ. Παπαβασιλείου, Μαρκόπουλο), από την Πέμπτη 21, έως και τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΑΝΑΛΗΨΗ April 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σας προσκαλούμε στην, καθιερωμένη προ της Μ. Εβδομάδας, απογευματινή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού μας, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30 με θέμα: «Δος μοι τούτον τον Ξένον.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016, θα διεξαχθούν ΔΩΡΕΑΝ κλινικές μαστολογικές εξετάσεις, από κλιμάκιο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας – Ίασης – Στήριξης (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), με επικεφαλής τον χειρουργό μαστού και Πρόεδρο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», κο Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Αθηνών και Ρήγα Φεραίου, Καλύβια).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΛΗΨΗ April 12, 2016 / απο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΕΧΟΡΟΣ (author)

Ο Σύλλογος μας στο πλαίσιο της Κοινωνικής του δράσης, σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας, στην ομιλία με θέμα: "ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ". Ένα θέμα που αφορά κάθε γυναίκα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΕΣΠΑ, ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ April 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Τα τέσσερα προγράμματα αποτυπώνουν το νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα, που εστιάζει σε τομείς της οικονομίας που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, καινοτομία, υψηλή προστιθέμενη αξία και ιδιαίτερη έμφαση στην οικολογική διάσταση του όλου σχεδιασμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

5 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ