ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Γενικός Σημαιοστολισμός στη Δημοτική Ενότητα της Κερατέας από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου. Φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΡΙΟ ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ & ΠΙΚΕΡΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ’’

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου συμμετέχει στη παγκόσμια καμπάνια "Ώρα της Γης 2016", που φέτος έχει κεντρικό μήνυμα "ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ - SHINE A LIGHT ON CLIMATE ACTION" και ... σβήνει τα φώτα του δημοτικού φωτισμού για μία ώρα στην Πλατεία Πλαστήρα Ραφήνας και στη Πλατεία Πικερμίου, το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 στις 8.30 το βράδυ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Δ.Α.Α. ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ & ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ Ή ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΦΩΤΑ March 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το αεροδρόμιο της Αθήνας δηλώνει για 8η συνεχή χρονιά «παρών» στην «Ώρα της Γης», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας του WWF, σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αύριο, Πέμπτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης της Περιφέρειας Αττικής στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που απευθύνεται σε εργαζομένους Δήμων, με θέμα «Εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΛΕΣΒΟΣ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, διοργανώνει δράση Αλληλεγγύης, αυτή την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 – 15:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, εκφράζοντας έτσι, την έμπρακτη συμπαράστασή του στον Δήμο Λέσβου, για το δύσκολο έργο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει το τελευταίο διάστημα, από την μεγάλη εισροή προσφύγων, λόγω της γεωγραφικής του θέσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ «FOODEXPO GREECE» ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, FOODEXPO GREECE March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Δήμος Μαρκοπούλου θα έχει παρουσία με δικό του Περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodExpo Greece», που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο, 19, έως και τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, στο χώρο του Metropolitan Expo, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού δεν μπορεί να παραμένει θεατής της εξελισσόμενης τραγωδίας οικονομικής, κοινωνικής και προσφυγικής. Με δεδομένη την ευαισθησία των κατοίκων και δημοτών στην πράξη, ο Δήμος προχωρά σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για τους πάσχοντες συμπολίτες μας. Υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Σταμάτη Γκίνη οργανώνεται δράση συγκέντρωσης αγαθών, ώστε να απαλύνουμε έστω ελάχιστα τον πόνο και τη δυστυχία των συνανθρώπων μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Λ.Ε.ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ March 15, 2016 / απο ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 9 του Καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας καλούνται τα μέλη του την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:30 σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Λυκείου, Εθνικής Αντιστάσεως 34.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

20 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

8 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ