ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΡΕΛΑΣΗ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 28, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«O ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ…ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΣΤΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, ΦΙΛΟΘΕΗ - ΨΥΧΙΚΟ March 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου των ατόμων με νοητική υστέρηση διοργανώνεται από την «Εστία» με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και του ΟΚΑΠΑ το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 10.30πμ στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Μερόπειο). Νέες και νέοι με νοητική υστέρηση, μαθητές, σπουδαστές, αθλητές, εργαζόμενοι εταιρειών, φίλοι τρέχουν συμβολικά και συμμετέχουν έμπρακτα στην προσπάθεια της «Εστία» για την ανέγερση ενός δικτύου κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ March 27, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Ένα νέο «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ» ξεκινάει στη «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» με τη συνεργασία του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας (Σ.Ε.Α.) [www.hellas-astro.gr] την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, στην αίθουσα του συλλόγου (Λ. Αθηνών Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία Κερατέας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΛΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΑΜΠΕΛΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ March 27, 2016 / απο ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ (author)

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και ο «Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας», στοχεύοντας στην αναβάθμιση της γνώσης και στην εκπαίδευση του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Λίπανση και φυτοπροστασία αμπέλου», το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» (Λ. Αθηνών – Σουνίου 55, Κεντρική πλατεία Κερατέας)

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΕΣΤΙΑΣ & TUV ACADEMY

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ, ΕΣΤΙΑ March 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εστία και η TUV Academy σας προσκαλούν στο πρώτο πασχαλινό Bazaar της Εστίας, την Παρασκευή 1 Απρίλου στις εγκαταστάσεις της TUV Academy Λεωφόρος Μεσογείων 429 1ος όροφος ώρες 16:00-19:00.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΚΑΕ ΑΕΚ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΚΑΕ ΑΕΚ March 23, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Την Τετάρτη 30/3/2016 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ΚΑΕ Λαύριο και της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου. Με αφορμή τον παραπάνω αγώνα, ο Δήμος Λαυρεωτικής και η Κ.Α.Ε. Λαύριο ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν τρίποντο ανθρωπιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ» ΜΕ ΤΗ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΦΑΡΑΓΓΙ, ΑΣΩΠΟΣ March 23, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 3/4/16 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μονοήμερη πεζοπορία στο «Μονοπάτι των Σιδηροδρομικών», στους πρόποδες της Οίτης, πάνω από το φαράγγι του Ασωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ / ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ March 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Αγαπητοί Συμπολίτες! Αυτή τη φορά ανοίγουμε τα σύνορα της καρδιάς μας για δύο μέρες! Η Εθελοντική Αιμοδοσία Μαρκοπούλου, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο και την Κυριακή, 9 και 10 Απριλίου αντίστοιχα, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και ώρες 9:00-13:00. Η Αιμοδοσία είναι ακίνδυνη, ανώδυνη και πράξη υπέρτατης αγάπης και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email