ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 21, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Η Δημοτική Αρχή, τα τελευταία χρόνια, στους εορτασμούς των εθνικών επετείων ζήτησε από τους συλλόγους και φορείς της περιοχής μας να καταθέσουν τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά στεφάνων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας. Η πρωτοβουλία αυτή είναι μία κίνηση ουσίας και ισχυρού εθνικού συμβολισμού που έτυχε εκ μέρους σας μεγάλης ανταπόκρισης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ March 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 στις 20:00, θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια, ειδική εκδήλωση, αποτελούμενη από δύο μέρη. Ως είθισται την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, θα διαβαστεί από τον σκηνοθέτη Γιώργο Πετρινόλη το μήνυμα, το οποίο έχει ετοιμάσει μια σπουδαία προσωπικότητα του χώρου και αναγιγνώσκεται σε όλα τα θέατρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΓΙΟΡΤΑΣΕ & ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ March 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, ο σύλλογος μας, γιόρτασε, για την άνοδό της σκακιστικής του ομάδας στην Α' τοπική κατηγορία, με τους αθλητές, τους προπονητές και φίλους του στην ταβέρνα "Τα Πεύκα". Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γιαννουλόπουλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους γονείς των μικρών αθλητών μας που για επτά συνεχόμενες εβδομάδες, όση η διάρκεια του πρωταθλήματος, στήριξαν τόσο πολύ τα παιδιά, με αποτέλεσμα την νίκη και την άνοδο κατηγορίας!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ March 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς ευχαριστεί το Σύλλογο Πελοποννησίων Λαυρεωτικής «Θ. Κολοκοτρώνης» , για την ευγενική προσφορά του και τη χορηγία προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Γενικός Σημαιοστολισμός στη Δημοτική Ενότητα του Λαυρίου από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου. Φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Γενικός Σημαιοστολισμός στη Δημοτική Ενότητα της Κερατέας από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου. Φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΡΙΟ ΣΒΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ & ΠΙΚΕΡΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ’’

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου συμμετέχει στη παγκόσμια καμπάνια "Ώρα της Γης 2016", που φέτος έχει κεντρικό μήνυμα "ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ - SHINE A LIGHT ON CLIMATE ACTION" και ... σβήνει τα φώτα του δημοτικού φωτισμού για μία ώρα στην Πλατεία Πλαστήρα Ραφήνας και στη Πλατεία Πικερμίου, το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 στις 8.30 το βράδυ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Δ.Α.Α. ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ & ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ Ή ΧΑΜΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΦΩΤΑ March 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Το αεροδρόμιο της Αθήνας δηλώνει για 8η συνεχή χρονιά «παρών» στην «Ώρα της Γης», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας του WWF, σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email