ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αύριο, Πέμπτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης της Περιφέρειας Αττικής στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που απευθύνεται σε εργαζομένους Δήμων, με θέμα «Εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΛΕΣΒΟΣ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, διοργανώνει δράση Αλληλεγγύης, αυτή την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:00 – 15:00, στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, εκφράζοντας έτσι, την έμπρακτη συμπαράστασή του στον Δήμο Λέσβου, για το δύσκολο έργο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει το τελευταίο διάστημα, από την μεγάλη εισροή προσφύγων, λόγω της γεωγραφικής του θέσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ «FOODEXPO GREECE» ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, FOODEXPO GREECE March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Δήμος Μαρκοπούλου θα έχει παρουσία με δικό του Περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodExpo Greece», που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο, 19, έως και τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, στο χώρο του Metropolitan Expo, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού δεν μπορεί να παραμένει θεατής της εξελισσόμενης τραγωδίας οικονομικής, κοινωνικής και προσφυγικής. Με δεδομένη την ευαισθησία των κατοίκων και δημοτών στην πράξη, ο Δήμος προχωρά σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τόσο για τους πρόσφυγες όσο και για τους πάσχοντες συμπολίτες μας. Υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Σταμάτη Γκίνη οργανώνεται δράση συγκέντρωσης αγαθών, ώστε να απαλύνουμε έστω ελάχιστα τον πόνο και τη δυστυχία των συνανθρώπων μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Λ.Ε.ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ March 15, 2016 / απο ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Σύμφωνα με τα άρθρα 8 και 9 του Καταστατικού του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας καλούνται τα μέλη του την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:30 σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του Λυκείου, Εθνικής Αντιστάσεως 34.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΚΟΛΥΜΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΙΔΡΥΜΑ ΕΣΤΙΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ March 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η 3η Φιλανθρωπική Κολυμβητική Εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού έχει διπλό στόχο διότι τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για την αγορά οικιακού εξοπλισμού της 3ης Στέγης της Εστίας καθώς και για την στήριξη της ομάδας ε-θελοντής για τη συλλογή τροφίμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ March 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου « Η ΕΝΟΤΗΤΑΣ » Διασταύρωσης Ραφήνας σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα γίνει στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου, Διασταύρωσης Ραφήνας, Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χάρτης για μετάβαση στο φυτώριο του Δίανθου – Λαύριο (ΦΩΤΟ: Δημήτρης)

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΣΟΥΝΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ΣΟΥΝΙΟ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ March 13, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 20/3/16 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» σε συνεργασία με τον «ΔΙΑΝΘΟ – Φορέας Εθελοντισμού», διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια πεζοπορία – περιήγηση στον Εθνικό Δρυμό της Σουνίου στην ενδοχώρα της Λαυρεωτικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email