ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ February 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Νέα Δημοκρατία απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό της πρόγραμμα. Για τις λεπτομέρειες της πρόσκλησης έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του κόμματος και η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους είναι σε 7 μέρες (δηλαδή Τρίτη 23 Φεβρουαρίου).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΕ ΤΗ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΡΝΗΘΑ, ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ February 15, 2016 / απο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Την Κυριακή 21/2/16 το τμήμα Πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια μονοήμερη εκδρομή πεζοπορίας στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΟΤΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ February 15, 2016 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Μαραθώνα διοργανώνει τρεις ΑΝΟΙΚΤΕΣ διαλέξεις - συζητήσεις με θέμα τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού με αφορμή την προγραμματιζόμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΤΑ) και την έναρξη σχετικού διαλόγου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΒΓΕΝΑ February 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 από 08.00 έως 15.00 θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης στις περιοχές ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΒΓΕΝΑ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ! ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΩ & ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ February 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Με αφορμή την ανάπλαση του χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» προκηρύσσουν Διαγωνισμό Σχεδίου - Εικονογράφησης με τίτλο: «Η Πόλη μου! Όπως τη θέλω και όπως τη φαντάζομαι!», για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου, με στόχο τα τέσσερα (4) καλύτερα σχέδια, να ζωγραφιστούν σε μεγάλες διαστάσεις στους τοίχους του Κλειστού Γυμναστηρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Prolepsis, φορέας υλοποίησης του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, παρουσιάστηκε η χορηγία του ΔΑΑ, η οποία σε συνδυασμό με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων (matching fund) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μεγάλου δωρητή του Προγράμματος, εξασφαλίζει την καθημερινή σίτιση για τέσσερα σχολεία, στα οποία άνω του 65% των οικογενειών πλήττονται από επισιτιστική ανασφάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας. Οι άποροι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας εξαναγκάζονται να παραμελούν την υγεία τους με επιπτώσεις πολλές φορές μη αναστρέψιμες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΒΓΕΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΒΓΕΝΑ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 από 08.00 πμ έως 12.00 πμ θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης στις περιοχές ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΒΓΕΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ