ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Στην κοινή συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Prolepsis, φορέας υλοποίησης του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, παρουσιάστηκε η χορηγία του ΔΑΑ, η οποία σε συνδυασμό με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων (matching fund) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μεγάλου δωρητή του Προγράμματος, εξασφαλίζει την καθημερινή σίτιση για τέσσερα σχολεία, στα οποία άνω του 65% των οικογενειών πλήττονται από επισιτιστική ανασφάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας. Οι άποροι και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας εξαναγκάζονται να παραμελούν την υγεία τους με επιπτώσεις πολλές φορές μη αναστρέψιμες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΒΓΕΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΒΓΕΝΑ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σας ενημερώνουμε ότι την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 από 08.00 πμ έως 12.00 πμ θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης στις περιοχές ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΒΓΕΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα : “Σχολικός εκφοβισμός – Ασφαλές διαδίκτυο” παρακολούθησαν οι δημότες του Δήμου Λαυρεωτικής, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ‘’ΟΡΙΑ’’

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΑΥΑΓΙΟ, ΣΟΥΝΙΟ, ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ February 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τα 4.100 θύματα – αιχμάλωτους Ιταλούς στρατιώτες του νορβηγικού πλοίου ORIA, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, 72 χρόνια μετά τη μεγάλη ναυτική τραγωδία, το πρωί (11:00π.μ.) της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2016 στο 60ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στο σημείο που πριν δύο χρόνια έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που στήθηκε για τα θύματα του ναυαγίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ February 09, 2016 / απο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (author)

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Camping Marathon η Δημοτική Παράταξη Μαραθώνα ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΠΔΔ ‘’ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ’’

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΝΠΔΔ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ February 09, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απευθυνόμενοι λοιπόν στους συλλόγους, ενημερώνουμε ότι δεν θα παραχωρηθεί ξανά αίθουσα των ΚΑΠΗ, εάν δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες λειτουργίας και υγιεινής, που εκ των προτέρων τους έχουν γνωστοποιηθεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ & ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ February 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής «Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη», συνεχίζουν τις «Βραδιές ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου», για παιδιά από 7 ως 12 ετών και σας προσκαλούν την Παρασκευή 13 και 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34), σε ένα αφιέρωμα στην κορυφαία συγγραφέα της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας Ζωρζ Σαρή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email