ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ, ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, Α.Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ February 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Και ΝΕΑ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Σκακιστική μας Ομάδα, την τρίτη συνεχόμενη, και βρίσκεται στην κορυφή του Α΄ Ομίλου της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής με 6 βαθμούς και αήττητη!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Α.Ο. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, Α.Ο. ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ February 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σας προσκαλούμε στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Πικερμίου, που θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Οινοτροπία».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝ.Π.Ε. & Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ February 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, κυρίας Φωτεινής Βρύνα, συνάντηση φορέων και γυναικείων οργανώσεων στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ February 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 9 Φεβρουαρίου στις 5,30 το απόγευμα θα ψαλεί ο Μέγας Εσπερινός του Αγ. Χαραλάμπους στον ομώνυμο Ναό στη Ραφήνα. Όπως κάθε χρόνο η οικογένεια του πρώην δημάρχου Ρ-Π Γιώργου Χριστόπουλου παραβρίσκεται εορτάζοντας το γιο της Χάρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΨΗΦΙΣΜΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ February 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής κατά την 1η Τακτική Συνεδρίαση της 26ης Ιανουαρίου 2016, λαμβάνοντας υπόψη το προσχέδιο του ασφαλιστικού - φορολογικού Νομοσχεδίου που είδε το φώς της δημοσιότητας, εξέδωσε ομόφωνα το κάτωθι ψήφισμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Παρά τη νεαρή ηλικία του ο Α.Ο. Νίκη Κερατέας έχει να επιδείξει μοναδικό έργο σε αθλητικό επίπεδο και μάλιστα πρωτοπορώντας σε πεζοπορίες ανά τη χώρα. Κι αν ρωτάτε που τα ξέρουμε όλα αυτά, πρέπει να πούμε ότι λυπούμεθα κάθε φορά που λαβαίνουμε τις δράσεις του και δεν μπορούμε να τις ακολουθήσουμε λόγω απόστασης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΕΠΣΑΝΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου σε γνωστό κτήμα στο Καπανδρίτι, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Κοροβέσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Λ.Ε.ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΣΤΟ ΑΣΚΗΤΑΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΡΩΤΟΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ, Λ.Ε.ΡΑΦΗΝΑΣ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πολλά, πολλά χρόνια πριν, κάπου στα 3000-2800 π. Χ, άνθρωποι που ήρθαν στα απόκρημνα παράλια της σημερινής Ραφήνας, πιθανόν από τις Κυκλάδες, θα κτίσουν τον Πρωτοελλαδικό Οικισμό που οι αρχαιολόγοι αποκαλούν Πρωτοελλαδικό Οικισμό του Ασκηταριού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email