ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ «ΕΘ.Ο.Ρ.Π.»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ January 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου «ΕΘ.Ο.Ρ.Π.» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο ΚΑΠΗ Ραφήνας, στις 7 το απόγευμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΤΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ January 27, 2016 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Ενημερώνουμε τους κάτοικους του Δήμου μας ότι η ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 με απόφαση της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ορίζεται ως Πανελλαδική ημέρα κατάληψης ΟΛΩΝ των Δημαρχείων αλλά και των Υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. (από 10.00πμ έως 2.00μμ) και γι’ αυτό το λόγο οι υπηρεσίες του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν αυτές τις ώρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΤΟ 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ January 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής «Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη», συνεχίζουν και τη νέα χρονιά να συνδιοργανώνουν «Βραδιές ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου», για παιδιά από 7 ως 12 ετών, και σας προσκαλούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34), σε μια γνωριμία με τη συγγραφέα Ζωή Βαλάση και το βιβλίο της «Τα Μαγικά Μολύβια», με την υποστήριξη των εκδόσεων «Κέδρος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, Α.Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ January 25, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος "Αριστοτέλης" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους νεαρούς αθλητές του για τις επιδόσεις τους στο σκάκι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς (αριστερά) με τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής κ. Φιλίππου (ΦΩΤΟ: )

Η Α.Π.Ε. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ January 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Α.Π.Ε. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο κτίριο ΧΥΤΗΡΙΟ στο λιμάνι του Λαυρίου, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, όπου και τιμήθηκε με ειδική πλακέτα για τη βοήθεια που παρείχε η Περιφέρεια Αττικής για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου «ΠΑΝ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΓΩΝΑΣ January 25, 2016 / απο ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, εκφράζει ομόφωνα την αμέριστη συμπαράσταση της, στον δίκαιο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι Αγρότες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ / ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤΗΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ January 25, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. έχει τη νομική, αλλά κυρίως την ηθική υποχρέωση να εξισώσει τα τιμολόγια για όλους τους δημότες της Λαυρεωτικής. Και αυτό η παρούσα διοίκηση αποφάσισε να το κάνει όχι με αύξηση στις υπηρεσίες της μίας περιοχής, ώστε να φτάσουν στη τιμή της άλλης, ούτε καν με εύρεση του μέσου όρου των τιμών. Αποφάσισε να το κάνει με μείωση, ώστε όλοι να χρεώνονται με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ