ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΟΜΟΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΕΡΡΑΚΗΣ January 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το πόνημα ετών της καταγραφής ενός γενεαλογικού κώδικα παριανών οικογενειών που ξεκίνησε ο συγγραφέας κ. Φραγκίσκος Περράκης και κατ’ αρχάς αφορούσε οικογένειες της γενέτειράς του περιοχής των Λευκών Πάρου, με την πάροδο όμως της αναζήτησης στοιχείων επεκτάθηκε σ’ όλο το νησί, αφού οι οικογένειες των Λευκών επεκτείνονταν εξ αγχιστείας στα υπόλοιπα χωριά της Πάρου, γέννησε το βιβλίο «Επίτομος γενεαλογικός κώδικας της Πάρου», όπου πολλοί απόγονοι παριανών θα βρουν το γενεαλογικό τους δένδρο και πιθανά συγγενείς που δεν φαντάζονται ότι έχουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την πίτα του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) έκοψε η Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Ρένα Δούρου: χθες, στην έδρα του Συνδέσμου και σήμερα στην ΟΕΔΑ Φυλής και στο ΣΜΑ Σχιστού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ January 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Κυριακή 24/1/2016, 10.30 π.μ. στην ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ, Κέκροπος 3, Πλάκα διεξάγεται Ημερίδα με ΘΕΜΑ «Εθνική στρατηγική στο Κυπριακό σε ένα μέτωπο Ελλάδας και Κύπρου, ως απάντηση στην Τουρκική κατοχή και την κλιμακούμενη Τουρκοσυμμαχική εκστρατεία νομιμοποίησης των παραγώγων της κατοχής στην Κύπρο».Το μέτωπο Ελλάδας-Κύπρου δίνει λύσεις στις απειλές και στα αδιέξοδα;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των πολιτών λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται στην Αττική.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Σ-Α ΠΛΗΡΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας κατά την περίοδο των εορτών εξυπηρέτησε όλους τους δικαιούχους που είχαν αιτηθεί για βοήθημα είτε με δωροεπιταγές είτε με δωρεά τροφίμων. Επωφελήθηκαν πάνω από 600 δικαιούχοι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και εφαρμογής επισιτιστικού προγράμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 19/01/2016 θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες πορτοκαλιών και λεμονιών σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Κατσίκης κόβει την πίτα  (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝ.ΕΛ., ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Κατσίκης δήλωσε παρών στην πρωτοβουλία των τοπικών στελεχών της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στη συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες του Δήμου και έκοψε και τη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παρών κι ο Ραφηνιώτης Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής Δημήτρης Καραγεωργίου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝ.ΕΛ., ΕΚΔΗΛΩΣΗ January 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Τοπική Οργάνωση Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραφήνας – Πικερμίου ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν από το υστέρημά τους στη σημερινή μας συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες της περιοχής μας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email