ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤAΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ November 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια των Λιγνιτωρυχείων της Διασταύρωσης, ο ερευνητής της τοπικής ιστορίας Δημήτρης Μακρής θα παρουσιάσει το θέμα "Κύμη - Κούμη- Κούμα - Κύμα".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Marilou)

ΠΑΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΓΚΑΖΙ, ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ November 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Γκάζι – Φάληρο: Μια βόλτα με ποδήλατο», ονομάζεται η εκδήλωση για τους φίλους του ποδηλάτου στο νέο ποδηλατόδρομο της Αθήνας (νότιο τμήμα) από την Τεχνόπολη ως το Δέλτα Φαλήρου, την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής την ερχόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Γκάζι. Πρόκειται για μια γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου που περιλαμβάνει αρχικά μια βόλτα με ποδήλατο με σημείο συνάντησης το Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι από τις 10:00 π.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΑΝΙΑ November 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 προγραμματίζεται πολιτιστική περιήγηση στην Παιανία, στην πόλη του ρήτορα Δημοσθένη από το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού σε συνεργασία με την "Typhoonpass" .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ November 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, του Δήμου Μαρκοπούλου και κατόπιν αιτήματός μας, προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι για δεύτερη φορά, θα φιλοξενηθεί στον Δήμο μας, η Κινητή Μονάδα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, προκειμένου να προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης, σε όσες γυναίκες του Δήμου μας, το επιθυμούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: @ CK 2015)

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 2015 ΣΤΟ Δ.Α.Α.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ November 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει σε ετήσια βάση ασκήσεις αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, με σκοπό τη δοκιμή του Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Ανάγκης του Αερολιμένα, τον έλεγχο αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων και συστημάτων, καθώς επίσης και την εξάσκηση του προσωπικού, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας και ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ, ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ November 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, όπου έχει δημιουργηθεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου, πραγματοποιεί την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 09:00-13:00στο χώρο του Δημαρχείου στα Καλύβια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΥΓΕΙΑ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ November 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού προγραμματίζει δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης για όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού, την Παρασκευή 27-11-2015. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα ΚΑΠΗ Λαγονησίου (Λεωφ. Καλυβίων 160), 16:30 έως 20:30.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΦΡΟΥΤΑ November 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και εφαρμογής επισιτιστικού προγράμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26/11/2015 θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες πορτοκαλιών και μανταρινιών σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΑΡΘΡΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ / ΕΛΛΑΔΑΚΡΙΣΗΠΟΛΙΤΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΠΙΣΤΟΛΗΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ