ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής «Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη», συνδιοργανώνουν «Βραδιές ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου», για παιδιά από 7 ως 12 ετών, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Μ/Μ ΣΤΟΥΣ «AMBASSADORS»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, που δώσατε την ευκαιρία στο κοινό του Δήμου μας, να παρακολουθήσει την εξαιρετική συναυλία της Ορχήστρας «Ambassadors», της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδας - Σπάτων, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ December 05, 2015 / απο ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ χαιρετίζει την έναρξη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ στο Μαραθώνα που έγινε χάρις στις άοκνες προσπάθειες της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ December 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου διοργανώνει δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα, από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: «ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΪΒΑΣΙΛΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ, ΔΩΡΕΑ December 03, 2015 / απο ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (author)

To πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ συγκεντρώνει παιχνίδια και παιδικά βιβλία ενόψει επισκέψεων που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Κοινότητας τις μέρες των Χριστουγέννων σε ιδρύματα και μονάδες όπου διαμένουν παιδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ… ΕΥΧΕΣ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ December 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΜΕΑ December 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου, διοργανώνει, την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, ημερίδα με θέμα "Εξοικείωση των Περιφερειακών Συμβούλων και Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής με τους ΑμεΑ", (09.00 – 13.00) στο αμφιθέατρο του ΟΠΑΝΔΑ, Αντώνης Τρίτσης (Ακαδημίας 50). Παράλληλα, σε συνεργασία με την Κίνηση καλλιτεχνών με Αναπηρία, διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, από την Παρασκευή ως την Κυριακή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ December 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ