ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙΤΕ; ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ November 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας ενημερώνουν ότι ξεκινούν νέα τμήματα γυναικών, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», προκειμένου όλοι οι δημότες, να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής, στο Τμήμα της προτίμησής τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδιά Γκαγκαούζων  (ΦΩΤΟ: )

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΑΟΥΖΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ November 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χθες Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων» (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Οι Γκαγκαούζοι της Μολδαβίας» με ομιλητές τον πατέρα Κωνσταντίνο Βλέτση και το ερευνητή Νίκο Ταπούρη. Ποιοι είναι οι Γκαγκαούζοι;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΥ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΙΟ, ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ November 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως είχαμε προβλέψει το υπέροχα ανακαινισμένο, απ’ τον ιδιοκτήτη του κ. Θανάση Μαρτίνο, νεοκλασικό του παλιού ξενοδοχείου «Η Ευρώπη» στο Λαύριο, έδεσε αρμονικά με την έκθεση εικαστικών τεχνών, Χαρακτικής-Ζωγραφικής-Βιβλίου, με αποτέλεσμα τη παράταση των εκθέσεων μέχρι τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤAΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ November 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια των Λιγνιτωρυχείων της Διασταύρωσης, ο ερευνητής της τοπικής ιστορίας Δημήτρης Μακρής θα παρουσιάσει το θέμα "Κύμη - Κούμη- Κούμα - Κύμα".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Marilou)

ΠΑΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΓΚΑΖΙ, ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ November 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

«Γκάζι – Φάληρο: Μια βόλτα με ποδήλατο», ονομάζεται η εκδήλωση για τους φίλους του ποδηλάτου στο νέο ποδηλατόδρομο της Αθήνας (νότιο τμήμα) από την Τεχνόπολη ως το Δέλτα Φαλήρου, την οποία διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής την ερχόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Γκάζι. Πρόκειται για μια γιορτή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου που περιλαμβάνει αρχικά μια βόλτα με ποδήλατο με σημείο συνάντησης το Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι από τις 10:00 π.μ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΑΝΙΑ November 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 προγραμματίζεται πολιτιστική περιήγηση στην Παιανία, στην πόλη του ρήτορα Δημοσθένη από το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού σε συνεργασία με την "Typhoonpass" .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ November 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, του Δήμου Μαρκοπούλου και κατόπιν αιτήματός μας, προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι για δεύτερη φορά, θα φιλοξενηθεί στον Δήμο μας, η Κινητή Μονάδα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, προκειμένου να προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης, σε όσες γυναίκες του Δήμου μας, το επιθυμούν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: @ CK 2015)

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ 2015 ΣΤΟ Δ.Α.Α.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ November 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργανώνει σε ετήσια βάση ασκήσεις αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, με σκοπό τη δοκιμή του Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Ανάγκης του Αερολιμένα, τον έλεγχο αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαθέσιμων μέσων και συστημάτων, καθώς επίσης και την εξάσκηση του προσωπικού, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας και ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email