ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ November 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ (author)

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός EUROSUCCESS συγκαταλέγεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στους χορηγούς της ομάδας χάντμπολ του Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ και στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας των δύο φορέων, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΕΚΘΕΣΗΣ και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ σε όλα τα παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού και της Α΄ Γυμνασίου που αθλούνται σε όλα τα τμήματα του Α.Ο Άνοιξης, καθώς και ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ για τους γονείς των αθλητών του Α.Ο Άνοιξης που θα κάνουν τα ξενόγλωσσα μαθήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ November 23, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών (25/11), η Περιφέρεια Αττικής, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και ο Τομέας Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η καταπολέμηση της έμφυλης βίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο χώρο της ΕΝ.Π.Ε. (Μεσογείων 15, 4ος όροφος).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα, με τα ξανθλα μαλιά, ανάμεσα στους επισκέπτες (ΦΩΤΟ: )

2014-2017 3ΧΡΟΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΟΝΙΣΜΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, LIONS November 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οι Lions η μεγαλύτερη Διεθνής Ανθρωπιστική Οργάνωση συνεχίζοντας το εθελοντικό έργο προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας διοργάνωσαν στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στον Διαβήτη, δωρεάν μέτρηση σακχάρου από ομάδα Lion γιατρούς στον Πλάτανο της Κηφισιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ, ΦΡΟΥΤΑ November 19, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 20/11/2015, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του , θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες ακτινιδίων και πορτοκαλιών σε μη προνομιούχες οικογένειες. Η διανομή θα γίνει στους ωφελούμενους μετά τις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Ηρώων του Λαυρίου και στην Πλατεία Ηρώων της Κερατέας, μοιράζοντας δεκάδες τελάρα, σε όλους τους δημότες μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δεξιά ο δήμαρχος Κρωπίας Δ. Κιούσης με τον αντιπεριφερειάρχη Π. Φιλίππου. Από αριστερά ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς, ο υπουργός Π&Α Αριστείδης Μπαλτάς, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου  (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΤ΄ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΛΤΑΣ November 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου οι εργασίες της ΙΣΤ΄ Επιστημονικής Συνάντησης Νοτιοανατολικής Αττικής που φέτος πραγματοποιείται από τις 18-22/11 στο κτιριακό συγκρότημα του Παλαιού Μηχανουργείου και Χυτηρίου στο Λαύριο. Η φετινή διοργάνωση έχει ξεχωριστή σημασία καθώς συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 150 χρόνων από την ίδρυση του νεώτερου Λαυρίου γι’ αυτό και εντάχθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού «1865 – 2015: 150 χρόνια Νεότερο Λαύριο».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ Ο.Λ.Ρ. ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, Ο.Λ.Ρ., ΑΓΩΓΟΣ ΛΥΜΑΤΩΝ November 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου του Ο.Λ.Ρ. που αναρτήθηκε, είναι αναγκαίες κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά στην κατασκευή του Νέου Αποχετευτικού Αγωγού και τη διακοπή των έργων στο κομμάτι που βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“MELIOS BALKANA MAMA” ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ»!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ November 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Οι Melios Balkana Mama, η 9μελής μουσική παρέα με την ποικιλομορφία στον ήχο και τις εμπνευσμένες προσεγγίσεις στο «βαλκανικό Swing», έρχονται την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να «απογειώσουν» επιβάτες και επισκέπτες με ένα ξεχωριστό live!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ