ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ Ο.Λ.Ρ. ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, Ο.Λ.Ρ., ΑΓΩΓΟΣ ΛΥΜΑΤΩΝ November 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου του Ο.Λ.Ρ. που αναρτήθηκε, είναι αναγκαίες κάποιες διευκρινίσεις όσον αφορά στην κατασκευή του Νέου Αποχετευτικού Αγωγού και τη διακοπή των έργων στο κομμάτι που βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“MELIOS BALKANA MAMA” ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΟΜΙΟ»!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Δ.Α.Α., ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ November 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Οι Melios Balkana Mama, η 9μελής μουσική παρέα με την ποικιλομορφία στον ήχο και τις εμπνευσμένες προσεγγίσεις στο «βαλκανικό Swing», έρχονται την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να «απογειώσουν» επιβάτες και επισκέπτες με ένα ξεχωριστό live!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ November 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σας ενημερώνουμε ότι, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, Α.Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ November 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ομάδα σκάκι παμπαίδων του '' Αριστοτέλη '' κάτω των 12 ετών συνεχίζοντας τις επιτυχίες της, πέτυχε την Κυριακή 15/11/2015 στη Λυκόβρυση, νέα μεγάλη νίκη. Aυτή τη φορά απέναντι στην ισχυρή και έμπειρη ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας με το ευρύ σκορ 5 - 0,5 δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική της.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΡΥΚΤΟΛΟΓΙΑΣ November 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στο Μουσείο Ορυκτολογίας και Πετρολογίας προσφέρονται εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαλέξεις και ξεναγήσεις για όλη την οικογένεια, ενώ τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν την ομορφιά των πολύτιμων λίθων, την ιδιαιτερότητα των μετεωριτών, τη μοναδικότητα των φθοριζόντων ορυκτών, την ιστορία του Λαυρίου και πολλά άλλα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΔΡΟΜΗ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΝΑΥΠΛΙΟ November 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Ναύπλιο είναι μία από τις πιο όμορφες - ρομαντικές Ελληνικές πόλεις και συνάμα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της πατρίδας μας. Αποπνέει μία ιδιαίτερη γοητεία που οφείλεται στην ξεχωριστή της αρχιτεκτονική φυσιογνωμία και βρίσκεται μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ November 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, ανακοινώνει, όσοι δημότες έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών σύμφωνα με το Ν. 4321/2015 (100 δόσεις) πρέπει να προσέλθουν στην υπηρεσία του δήμου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα της ρύθμισής τους, διότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4336/2015 και του Ν.4337/2015 επέρχονται σημαντικές αλλαγές αναφορικά με τη χορήγηση από τους ΟΤΑ ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής βάσει των διατάξεων του Ν. 4321/2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email