ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ November 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το κέντρο «ΛΟΓΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», προσφέρει για δεύτερη φορά τη δυνατότητα για δωρεάν λογοθεραπευτική και μαθησιακή αξιολόγηση, σε παιδιά ηλικίας τεσσάρων (4) έως οκτώ (8) ετών. Οι Λογοθεραπευτικές και Μαθησιακές Αξιολογήσεις, εντάσσονται στα πλαίσια των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ November 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για πρώτη φορά μια δημοτική παράταξη αποκτά καταστατικό, όπως διατείνεται ο επικεφαλής της «Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα» Φώτης Δεληβοριάς, όπως δηλώνει ο πρόλογός του στο καταστατικό της παράταξης και την ανοικτή πρόσκληση που ακολουθούν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Έπειτα από απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, της Περιφέρειας Αττικής, η οποία γνωστοποιήθηκε στο Δήμο Λαυρεωτικής με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 19899 στις 15-10-2015, ενημερώνουμε τους δημότες-ελαιοπαραγωγούς μας ότι δεν υποχρεούνται να καταβάλουν την εισφορά Δακοκτονίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, ΠΑΡΕΛΑΣΗ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Παρουσία χιλιάδων κόσμου και με κάθε επισημότητα, τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ», στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου. Το πρόγραμμα εορτασμού, ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο, το πρωί, της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, με την τέλεση Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και ακολούθησε η τιμητική Τελετή στο Μνημείο Ηρώων, με κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, Συλλόγων, Φορέων, Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης και των Σχολείων του Δήμου μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο Δ. ΜΑΚΡΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ October 30, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τρεις Ραφηνιωτες καθηγητές, ο Παντελής Σκλιας καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο Αντώνης Κλάψης διδάκτωρ ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κι ο Γιάννης Φίλος αναπληρωτής καθηγητής τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, θα παρουσιάσουν το συγγραφικό έργο του Δημήτρη Μακρή ερευνητή της τοπικής ιστορίας, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο πρόσφατα δοσμένο σε κοινή χρήση Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ October 30, 2015 / απο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την Τετάρτη 4 Νοέμβρη έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα συμβολικής Κατάληψης των Δημαρχείων από τις 10.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι με στόχο να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους αλλά και η λαϊκή οικογένεια που θα κληθεί να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για τα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και την μαζική συμμετοχή τους στην πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 12 Νοέμβρη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

EXPO 2015 ΜΙΛΑΝΟ: "ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΖΩΗ"

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΙΛΑΝΟ, EXPO 2015 October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

"Σιτίζοντας τον πλανήτη, ενέργεια για ζωή", ήταν ο τίτλος της Παγκόσμιας Έκθεσης του Μιλάνου, στην οποία μετείχε η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του Ελληνικού Περιπτέρου. Η συμμετοχή αυτή έγινε δυνατή χάρη στη στήριξη και τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 21 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ