ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΟΝΕΑΣ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα βιβλίο που θα σας γεμίσει χαρά, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τα στάδια της ανάπτυξης του παιδιού από τη στιγμή της γέννησής του μέχρι τα πρώτα χρόνια του στο δημοτικό σχολείο. Γιατί, μόνο όταν ξέρουμε, ενεργούμε σωστά, δεν αγχωνόμαστε και συμβάλλουμε στη σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού μας. Κι είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο να είσαι γονέας…

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ November 10, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λόγω μη απαρτίας, η γενική συνέλευση της Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας, θα γίνει οπωσδήποτε στις 14/11/2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 στο χώρο της παλιάς βιβλιοθήκης που βρίσκεται στην οδό Αθηνών και Τριγλίας και όχι στον χώρο του ΚΑΠΗ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ November 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αύριο Τρίτη 10 Νοεμβρίου απ’ τις 7,30 το πρωί μέχρι τις 2,30 το απόγευμα θα γίνει διακοπή ύδρευσης λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο, στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται απ’ τις οδούς Κυπρίων Αγωνιστών – Ελευθερίου Βενιζέλου – Βασιλέως Παύλου – Βασιλέως Γεωργίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ November 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μόλις 5 ημέρες απομένουν από τη διεξαγωγή της εκδήλωσης του Forum 2020, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 6μμ, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ, αιθ. Ερμής, 6οσ όροφος). Πρόκειται για μία μάχη ιδεών και επιχειρημάτων με θέμα "Το Μέλλον της Κεντροδεξιάς στην Ευρώπη και την Ελλάδα", η οποία θα διεξαχθεί σε 2 γύρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΝΟ ΛΟΙΖΟ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ November 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

O Μάνος Λοΐζος αγαπούσε την Κερατέα και έχει τραγουδήσει στην «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ». Η φιλία του με τον Γιώργο Μέγγουλη ήταν τόσο έντονη που ο Μάνος ερχόταν συχνά στην πόλη μας για να δει και να τραγουδήσει με τον επιστήθιο φίλο του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ, ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ November 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής και εφαρμογής επισιτιστικού προγράμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 11/11/2015 θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες ακτινιδίων σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΩΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ November 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Δημήτρης Μακρής που αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν χρειάζονται πάντα διπλώματα και περγαμηνές για να αναδείξει κάποιος τα ιδιαίτερα προσόντα του. Η αγάπη και το μεράκι της αναζήτησης του παρελθόντος του τόπου σου, η αγωνία να μαζέψεις οτιδήποτε έχει να κάνει με εποχές που χάνονται στο βάθος χρόνων και αιώνων, η συλλογή αυτών των στοιχείων και η αναγραφή τους σε γλώσσα απλή, αλλά κατανοητή όσο καμιά απ’ τους συντοπίτες σου, σε κάνουν ένα μοναδικό συγγραφέα, όπως συνέβη με το Δημήτρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ November 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Διονύσου και ο ΟΝΑΠ «Ο Θέσπις» ανακοινώνουν την επανέναρξη του Κύκλου Φιλοσοφικών Σεμιναρίων, που θα διενεργείται στο Π.Π.Κ. Αγίου Στεφάνου, κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 17:30 – 19:30. Το πρώτο σεμινάριο για την περίοδο 2015-2016 ξεκινά την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email