ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΣΚΕΨΗ November 06, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Σύσκεψη - συζήτηση απευθύνουν η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθώνα και το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), με θέμα τη κατάσταση στο ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» και στον κλάδο της πρόνοιας και της ειδικής αγωγής σήμερα, όπως αναλυτικά περιγράφεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο.Λ.Ρ., ΑΠΑΝΤΗΣΗ November 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Οργίλη αντίδραση της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου για την πρακτική που εφαρμόζει η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας να αγνοεί τη πόλη που το φιλοξενεί και να παίρνει αποφάσεις που επιδρούν στη ζωή της τοπικής κοινωνίας και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, χωρίς να ενημερώνει τη δημοτική αρχή, αλλά αντίθετα ο δήμος να ενημερώνεται από δελτία τύπου του ΟΛΡ στα τοπικά ΜΜΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΡ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ & ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ November 05, 2015 / απο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Α.Ε. (author)

Την Τρίτη 3/11/2015 και ώρα 10:30 π.μ., στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα «Ασφαλής ελλιμενισμός πλοίων, βελτίωση υποδομών λιμένα και δρομολογήσεις νέων πλοίων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΦΕΥΓΕΙ (E LA NAVE VA) ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ November 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου προβάλλεται η έγχρωμη κοινωνική ιταλική ταινία του 1983, σε σκηνοθεσία Φ. Φελίνι με τους: Φρέντι Τζόουνς,Μπάρμπαρα Τζέφορντ, Βίκτορ Πολέτι, Τζάνετ Σάμαν, απ’ το σινέ Ραφήνα στο ΚΑΠΗ Ραφήνας, στις 9 παρά τέταρτο. Λίγα λόγια για την πλοκή του έργου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η "ΕΣΤΙΑ" ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΣΤΙΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ November 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Εστία στις 8 και 9 Νοεμβρίου γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στην αυλή της έδρα μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΜΥΘΙ November 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αν. Αττικής «Άγιοι Τερέντιος & Νεονίλλη», συνδιοργανώνουν «Βραδιές ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου», για παιδιά από 7 ως 12 ετών, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μαρκοπούλου (Παπαβασιλείου 34).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ November 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το κέντρο «ΛΟΓΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», προσφέρει για δεύτερη φορά τη δυνατότητα για δωρεάν λογοθεραπευτική και μαθησιακή αξιολόγηση, σε παιδιά ηλικίας τεσσάρων (4) έως οκτώ (8) ετών. Οι Λογοθεραπευτικές και Μαθησιακές Αξιολογήσεις, εντάσσονται στα πλαίσια των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email