ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΒΥΡΩΝΑΣ: ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΒΥΡΩΝΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ October 16, 2015 / απο ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΥΡΩΝΑ (author)

Συνεχίζονται οι δράσεις για αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες . Όσο θα κλιμακώνεται η επίθεση και της σημερινής συγκυβέρνησης σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων οι δράσεις αυτές θα συνεχίζονται γιατί εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες των πολιτών, ρίχνοντας το σπόρο για μια αλληλέγγυα κοινωνική οικονομία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

EΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το τμήμα Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης προσκαλεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 5μμ, όλα τα παιδιά του Δήμου Διονύσου, αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, στην 3η Γιορτή Χάντμπολ Διονύσου «3nd Dionisos Handball Party» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) με σκοπό να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν το Χάντμπολ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ October 14, 2015 / απο Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (author)

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, αντιπροσωπεία αθλητών παρέδωσε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το πρωί, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Διονύσου, τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για το παντοπωλείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Χαντμπολικού Αγώνα Αλληλεγγύης την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ October 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η διεθνής ομάδα ιστορικών αναπαραστάσεων «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ» και ο δήμος Μαραθώνος προσκαλούν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Μαραθώνα και της γύρω περιοχής στην εκδήλωση «Αρχαίων Δρώμενα», που θα λάβει χώρα στις 29-30/10/15 στο εθνικό πάρκο του Σχοινιά, απέναντι από το Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τιμητική διάκριση του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την ΟΧΕ. Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ κατάφερε και έδωσε το δικό του ξεχωριστό «χρώμα» στη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ October 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΕ (author)

Σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας για τη συγκρότηση βοηθητικών θεματικών Επιτροπών (Τμημάτων) του προσωρινού Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, καλούνται οι σύντροφοι/σσες που θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του Τομέα Οικονομικής Πολιτικής και των ειδικότερων θεματικών Επιτροπών (φορολογία, νομισματικά, ανάπτυξη κ.ά.) σε ανοιχτή συνάντηση την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, στις 6.30’ μ.μ. στην αίθουσα του ΜΑΧΩΜΕ (Αγ.Κωνσταντίνου & Γερανίου 47, 1ος όροφος).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ October 12, 2015 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, συμμετέχοντας στην προειδοποιητική κινητοποίηση διαμαρτυρίας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αντιδρώντας στην «προαναγγελία» της κατάργησης των Βαρέων και Ανθυγιεινών για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, αποφάσισε την, προκήρυξη Στάσης Εργασίας την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 από τις 11.00π.μ. έως και την λήξη του ωραρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ / ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ

5 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ “ΣΗΚΩΝΕΙ” ΨΗΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ / ΚΟΡΩΠΙΔΗΜΑΡΧΟΣΡΟΜΑΚΑΤΟΙΚΟΙΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

5 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ