ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι την Τετάρτη, 14/10/2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου, κου Σωτήρη Μεθενίτη και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, κας Μαρίας Κιμπιζή, με τον Πρόεδρο της Α.Ε., με την επωνυμία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., κο Ηρακλή Δρούλια, προκειμένου να τον ενημερώσουν εκ νέου, για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν από την Α.Ε. που διοικεί, όσον αφορά στο ζήτημα της Σχολικής Στέγης του Δήμου μας και να λάβουν απαντήσεις, για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΤΟΛΗ / ΔΥΣΗ (EAST, WEST) ΣΤΟ CINE ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η κοινωνική γαλλορωσική έγχρωμη ταινία διάρκειας 121΄, σκηνοθεσίας Ρεζίς Βαρνιέ με τους: Σαντρίν Μπονέρ,Όλεγκ Μένσικοφ, Σεργκέι Μποντρόφ Τζ., Κατρίν Ντενέβ, Τατιάνα Ντογκίλεβα, έρχεται τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ στο φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας. Λίγα λόγια για το έργο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη Πράσινου Λόφου (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΟΦΟ» ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΟΦΟΣ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ανεβλήθη η κατεδάφιση κτίσματος στην περιοχή «Πράσινος Λόφος» της Κοινότητας Αρτέμιδος του Δήμου Σπάτα – Αρτέμιδα, μετά και τις ενέργειες που πραγματοποίησαν οι Βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάντζας Γιώργος, Σκουρολιάκος Πάνος, Δέδες Ιωάννης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Φιλίππου Πέτρος, προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΠΕΥΣΑΤΕ! Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ October 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Δήμος Διονύσου προσκαλεί όλους τους πολίτες που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας Δήμου Διονύσου 2015 – 2016 από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 9:00 – 13:30 στο Κεντρικό Δημαρχείο Δήμου Διονύσου (Λ. Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 1, Αγ. Στέφανος), να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΦΝΟΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΗΡΩΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ, ΗΡΩΟ ΡΑΦΗΝΑΣ October 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπροστά στο Ηρώο πεσόντων της Ραφήνας εψάλη η επιμνημόσυνη δέηση για τους ηρωικούς νεκρούς του υπέρ πάντων αγώνα της 28ης Οκτωβρίου 1940, απ’ τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη πατέρα Ιερόθεο πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, τον πρωτοπρεσβύτερο του Μητροπολιτικού Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, τον πατέρα Απόστολο του ιδίου ναού και Νικόλαο της Αναλήψεως Διασταύρωσης Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Nikos Anagnostopoulos)

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΤΗΣ «ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ October 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ», σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα Σπάτα Αττικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εγγραφών για το τμήμα κολύμβησης. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο διαστάσεων 25 μέτρων της «Νέα Γενιά Ζηρίδη», μια πισίνα με άρτιες προδιαγραφές αυτόματης απολύμανσης (25μ, έξι διαδρομών) στην οποία τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανονισμοί ασφάλειας και υγιεινής, σε συνεργασία με την Δημόσια Σχολή Υγείας και ευρωπαϊκά πιστοποιημένο εργαστήριο αναλύσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ October 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανθρωπογενής αλλαγή του κλίματος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας. Στις αρχές του Δεκεμβρίου 2015 θα γίνει στο Παρίσι η 21η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP21). Σκοπός είναι να υιοθετηθεί μία νέα διεθνής συνθήκη για την προστασία του κλίματος που θα αντικαταστήσει το όχι και πολύ αποτελεσματικό Πρωτόκολλο του Κιότο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ October 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σχεδόν απ’ τη στιγμή που η νέα δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου ανέλαβε τα ηνία του δήμου πριν ένα χρόνο και βάλε, υπήρχε έντονη, αλλά υποβόσκουσα δυσαρέσκεια του υπαλληλικού προσωπικού ως προς την αντιμετώπισή του απ’ τους νέους αιρετούς διοικητές. Δυσαρέσκεια που έφτασε αρκετές φορές στα άκρα, με μηνύσεις υπαλλήλων κατά αντιδημάρχων, προσφυγή υπαλλήλου στην επιθεώρηση εργασίας, γκρίνιες που μεταφράζονταν σε επικριτικά σχόλια, που προσέδιδαν μια δυσαρμονία μεταξύ των δύο πυλώνων της χρηστής διοίκησης του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email