ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Σας ενημερώνουμε, ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία Μαρκοπούλου, θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και ώρες 9:00-14:00.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο κλείνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, συνεχίζει να προσφέρει υλική βοήθεια σε 200 οικογένειες δικαιούχων, χάρη και στην ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού. Πέρα από την χρηματοδότηση του Δήμου για την υλοποίηση της δράσης υλικής εισφοράς σε ευπαθείς οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε κάθε κάλεσμα για την ενίσχυση του σημαντικού αυτού ανθρωπιστικού έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΚΔΒΜ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαρωνικού για μια ακόμα χρονιά, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ October 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Καλούνται μέχρι την Παρασκευή 16/10/2015 να δηλώσουν συμμετοχή έως 10 εθελοντές για την παρακολούθηση σεμιναρίου και την πιστοποίησή τους ως εθελοντές-νοσηλευτές από το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Picasa)

Η ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ’’ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ October 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σχετικά με το θέμα των κατεδαφίσεων, το όποιο έχει πάρει διάσταση στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και με την σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, προς τη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, λαμβάνοντας υπ’ οψιν το αίτημα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου άλλα και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβούλιου το όποιο θέτει σε κίνδυνο τους δημότες μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΒΟΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΒΟΛΟΣ, ΩΔΕΙΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΘΑΡΑΣ October 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ώρα 5 ως 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Κιθάρας για όλα τα επίπεδα σπουδών, με εισηγητή τον διεθνή κιθαρίστα Γιώργο Φουντούλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ October 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στον Εθελοντικό Καθαρισμό της παραλίας του Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:00 – 14:00, στα πλαίσια συμμετοχής του στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών 2015, που συντονίζει η HELMEPA για 24η συνεχή χρονιά στην χώρα μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ October 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ο αντιδήμαρχος Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης θα δέχεται χωρίς ραντεβού τους δημότες στο κτήριο της πρώην Κοινότητας Πικερμίου προκειμένου να αναφέρουν τυχόν προβλήματα και να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης του δημοτικού έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

37 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ