ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΗΜΕΡΙΔΑ September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Τη Δευτέρα 28/9/2015 πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Μετρήσεις και Εκτίμηση της έκθεσης παιδιών σε βαρέα μέταλλα σε σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις – Θεμελίωση οριακών τιμών βαρέων μετάλλων και τοξικών ουσιών». Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και των Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3 δημοτικών σχολείων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

4ο ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ FLIRE ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, 4ο ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ FLIRE September 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνα – Πικερμίου, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υδρολογίας και Αξιοποίησης Υδάτινων Πόρων Ε.Μ.Π. και την Εταιρεία ALGOSYSTEMS Α.Ε, διοργάνωσαν, στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, το "4ο Συμμετοχικό Εργαστήριο flire : Συνδυασμένη Εκτίμηση & Διαχείριση Πλημμύρων και Πυρκαγιών".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ CINE ΡΑΦΗΝΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΦΙΛ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ September 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αγαπητά μέλη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, η σημερινή προβολή λόγω καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ 30 ΧΡΟΝΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΑΙΑΝΙΑ, ΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ September 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

30 χρόνια το Λύκειο των Ελληνίδων Παιανίας διαδραματίζει ενεργό ρόλο και παρουσία στην πόλη. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 11,30 το πρωί, περιμένει τα μέλη και τους φίλους του στον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων της νέας χρονιάς που θα γίνει στο κτήριο του Λυκείου των Ελληνίδων Παιανίας, στην οδό Σπ. Η. Παπαγεωργίου 9. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ, ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ & ΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ September 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνεχίζεται η δωρεάν διανομή ροδάκινων στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής στους δήμους, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΒΡΑΥΡΩΝΑ September 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Ο συναρπαστικός κόσμος της μετανάστευσης» είναι το θέμα της φετινής διοργάνωσης που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία των μεταναστευτικών πουλιών και των βιοτόπων που χρησιμοποιούν κατά τις μεταναστευτικές τους διαδρομές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΤΕΛΕΤΗ (LA CEREMONIE) ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, CINEFIL September 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Σοφί, οικιακή βοηθός σε μια μεγαλοαστική οικογένεια στη γαλλική επαρχία, προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι είναι δυσλεκτική και συνάπτει μια ένοχη φιλία με μια υπάλληλο ταχυδρομείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ’ ΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ September 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στον χώρο της Μεσογειακής Αυλής στην Παιανία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση –αφιέρωμα στον Φώτη Κόντογλου, γνωστού λογοτέχνη, ζωγράφου και αγιογράφου για τα 50 χρόνια από τον θάνατό του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

36 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ: ΟΙ ΚΩΦΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ / ΤΟΥΡΚΙΑ23οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΦΩΝΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» / ΩΔΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΗΜΕΡΙΔΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣΛΕΣΒΟΣΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ