ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ, Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ October 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τιμητική διάκριση του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και την ΟΧΕ. Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ κατάφερε και έδωσε το δικό του ξεχωριστό «χρώμα» στη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ October 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΕ (author)

Σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας για τη συγκρότηση βοηθητικών θεματικών Επιτροπών (Τμημάτων) του προσωρινού Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, καλούνται οι σύντροφοι/σσες που θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του Τομέα Οικονομικής Πολιτικής και των ειδικότερων θεματικών Επιτροπών (φορολογία, νομισματικά, ανάπτυξη κ.ά.) σε ανοιχτή συνάντηση την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, στις 6.30’ μ.μ. στην αίθουσα του ΜΑΧΩΜΕ (Αγ.Κωνσταντίνου & Γερανίου 47, 1ος όροφος).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ October 12, 2015 / απο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, συμμετέχοντας στην προειδοποιητική κινητοποίηση διαμαρτυρίας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και αντιδρώντας στην «προαναγγελία» της κατάργησης των Βαρέων και Ανθυγιεινών για τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, αποφάσισε την, προκήρυξη Στάσης Εργασίας την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 από τις 11.00π.μ. έως και την λήξη του ωραρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ στη Ραφήνα στη 2η Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διοργανώνουν διεθνή διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας με θέμα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ Νίκος Ορφανός, με τις κυρίες του Τμήματος Γυμναστικής του ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΜΕ AQUA AEROBIC

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του Τμήματος «Aqua Aerobic» (αεροβική στο νερό) κας Ελισσάβετ Γρίσπου, πραγματοποιήθηκαν μέσα στη θάλασσα - τρεις φορές την εβδομάδα - 40λεπτα αεροβικών ασκήσεων, εντυπωσιάζοντας τους λουόμενους της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TA ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (δημοσιογραφικός πλεονασμός) ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» ΤΟ 2015-2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» συνεχίζοντας και φέτος τον κύκλο των σεμιναρίων που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια παράλληλα με τις εκδηλώσεις της, παρουσιάζει πλήθος δημιουργικών σεμιναρίων και δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

5 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ