ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ στη Ραφήνα στη 2η Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με αφορμή τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διοργανώνουν διεθνή διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας με θέμα: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ Νίκος Ορφανός, με τις κυρίες του Τμήματος Γυμναστικής του ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου, στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΜΕ AQUA AEROBIC

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΠΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας του Τμήματος «Aqua Aerobic» (αεροβική στο νερό) κας Ελισσάβετ Γρίσπου, πραγματοποιήθηκαν μέσα στη θάλασσα - τρεις φορές την εβδομάδα - 40λεπτα αεροβικών ασκήσεων, εντυπωσιάζοντας τους λουόμενους της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

TA ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (δημοσιογραφικός πλεονασμός) ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» ΤΟ 2015-2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» συνεχίζοντας και φέτος τον κύκλο των σεμιναρίων που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια παράλληλα με τις εκδηλώσεις της, παρουσιάζει πλήθος δημιουργικών σεμιναρίων και δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Σας ενημερώνουμε, ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία Μαρκοπούλου, θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και ώρες 9:00-14:00.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο κλείνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, συνεχίζει να προσφέρει υλική βοήθεια σε 200 οικογένειες δικαιούχων, χάρη και στην ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού. Πέρα από την χρηματοδότηση του Δήμου για την υλοποίηση της δράσης υλικής εισφοράς σε ευπαθείς οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε κάθε κάλεσμα για την ενίσχυση του σημαντικού αυτού ανθρωπιστικού έργου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΚΔΒΜ October 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαρωνικού για μια ακόμα χρονιά, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ October 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Καλούνται μέχρι την Παρασκευή 16/10/2015 να δηλώσουν συμμετοχή έως 10 εθελοντές για την παρακολούθηση σεμιναρίου και την πιστοποίησή τους ως εθελοντές-νοσηλευτές από το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Picasa)

Η ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ’’ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ October 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σχετικά με το θέμα των κατεδαφίσεων, το όποιο έχει πάρει διάσταση στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και με την σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, προς τη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, λαμβάνοντας υπ’ οψιν το αίτημα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου άλλα και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβούλιου το όποιο θέτει σε κίνδυνο τους δημότες μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email