ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΙΚΕΡΜΙ: ΣΠΟΝΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΟ & ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ" October 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μπροστάρης για άλλη μια φορά ο πολιτιστικός σύλλογος Πικερμίου «το Δεινοθήριο» στη διοργάνωση της 13ης εορτής κρασιού στη πλατεία Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι, όπου περίσσεψε το κέφι παρά τη δυνατή δροσιά στα όρια του κρύου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΙΩΛΚΟΥ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΒΟΛΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ October 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Γιώργος Φουντούλης θα παρουσιάσει το έργο του «Ιωλκός» με πρωτοβουλία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας Η μουσική παράσταση «Ιωλκός» σε μουσική του Γιώργου Φουντούλη και σκηνοθετική διαμόρφωση του Νίκου Φυτά θα παρουσιαστεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 6μμ στο αρχαίο Ανάκτορο της Δημητριάδος. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ October 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 το βράδυ στο Δημαρχείο Ραφήνας - Πικερμίου με αντικείμενο τις εντολές κατεδάφισης που έχουν εκδοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ October 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες Σαρωνικού, πολύ αγάπη στις αποσκευές τους και νωπό ακόμα το θερμό χειροκρότημα του ενθουσιώδους κοινού σε έξι παραστάσεις, οι θεατρικές ομάδες του ΝΠΔΔ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ του Δήμου Σαρωνικού επιστρέφουν και πάλι στο σανίδι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ October 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου χαιρέτισε όλους τους εκπαιδευτικούς προσωπικά, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και την δωρεάν και ανιδιοτελή προσφορά τους σε παιδιά – μαθητές, οικογενειών που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν ξένες γλώσσες ή σχολικά μαθήματα, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, για την ενίσχυση των γνώσεών τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

13η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΠ’ «ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ October 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πικερμίου «το Δεινοθήριο» υπενθυμίζει ότι σας περιμένει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, με όλα τα καλούδια του τρύγου, στην πλατεία Πικερμίου να γιορτάσετε μαζί την ευωχία μιας ακόμα γιορτής κρασιού που διοργανώνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ October 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ October 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μια μοναδική μουσική βραδιά υπόσχονται ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας με συνοδοιπόρους τους συνεργάτες του ερμηνευτές Θάνο Ολύμπιο και Fide Koksal το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην παραλία Αναβύσσου στο KOUROS CLUB και ώρα 20:30 υπό την συνοδεία δύο αξιόλογων μουσικών του Γιώργου Παχή στο μπουζούκι, του Νάσσου Σωπύλη στα πλήκτρα και φυσικά του ίδιου του μαέστρου Μίμη Πλέσσα στο πιάνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ