ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ & Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ, ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ September 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στον χώρο της Μεσογειακής Αυλής (οδός Σταματίου 17 Παιανία ) ο κ .Φώτης Μαρτίνος , εγγονός του Φώτη Κόντογλου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια βιωματική περιγραφή της ζωής του Κόντογλου και της σχέσης του με την Παιανία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΘΕΤΕ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ'' ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ September 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύλλογος "Αριστοτέλης" ενημερώνει, ότι τα μαθήματα σκάκι διεξάγονται σε διάφορα σημεία στην Λυκόβρυση και την Πεύκη για μικρούς και μεγάλους αθλητές, αρχαρίους και προχωρημένους από 5 ετών και πάνω!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙΝΟΣ ΕΦΡΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ September 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ ο πολιτιστικός σύλλογος Πικερμίου «Δεινοθήριο» προσκαλεί φίλους και γνωστούς στην πλατεία Αγ. Χριστοφόρου στο Πικέρμι να γιορτάσουν παρέα την πιο ευωδιαστή, γευστική και χαρούμενη εποχή για τα Μεσόγεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ September 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού συνεχίζει τη δωρεάν διάθεση προϊόντων για τρίτη φορά μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο, με μια ακόμα διανομή την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανακούφιση των ευπαθέστερων συνδημοτών μας, αλλά και των 12 ακόμα Δήμων της Ανατολικής Αττικής στους οποίους διατίθενται τα προϊόντα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΕΞΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ September 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνολικά 420 νήπια φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Σαρωνικού από τις 07:00 έως τις 16:00 καθημερινά. Προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές, οι υπηρεσίες του Δήμου, οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι των σταθμών προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες εργασίες ευπρεπισμού και καθαριότητας των χώρων, ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΛΑΥΡΙΟ – ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΑ September 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ ποσότητες ροδάκινων σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ραφήνας και Λαυρεωτικής, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΡΑΦΗΝΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΜΙΛΙΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ September 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη κεντρική πλατεία της Ραφήνας σήμερα Τετάρτη στις 7 και μισή το απόγευμα θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μαυροειδής, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής στην Αττική με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ - εκλογική συνεργασία με ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές της αριστεράς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email