ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ

 (ΦΩΤΟ:: )

Ο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΥΚΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ June 19, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Η χαρά των παιδιών και η επιθυμία τους να συμμετέχουν όλα, στο παιχνίδι της σκακιέρας, μας δίνει όραμα και ελπίδα να δημιουργήσουμε, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών, των συλλόγων γονέων και του Δήμου, σε όλα τα προαύλια των σχολείων του Δήμου....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

Ο ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΠΕΛΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ, Α.Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, ΚΥΠΕΛΛΟ June 08, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Με την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου 2ης θέσης της Αναπτυξιακής Ομάδας του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ για το ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Αττικής κάτω των 10 ετών ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των Νεανικών Ομάδων κάτω των 8, κάτω των 10 και κάτω των 12 ετών...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΑ ΣΤΗ ΠΕΥΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ January 14, 2017 / απο kirkinews .gr (author)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' ενημερώνει ότι την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8 μ.μ. θα κόψει την πίτα του, με παράλληλη συνεστίαση και μουσική, στην ταβέρνα ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ'' ΚΤΥΠΑ ΚΟΡΥΦΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΝΙΚΕΣ October 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με δύο νέες μεγάλες επιτυχίες για τον εξωραϊστικό – πολιτιστικό & αθλητικό σύλλογο Πεύκης-Λυκόβρυσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συνεχίστηκαν οι αγώνες για την κατάκτηση των ομαδικών κυπέλλων σκάκι κάτω των 8 και κάτω των 12 ετών. Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών οι αδελφοί Βάσση νίκησαν και πάλι και παραμένουν αήττητοι σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ: ΕΝΙΣΧΥΕTAI ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ October 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το έργο αφορά στην κατασκευή 2 κτιρίων, που θα περιλαμβάνουν 8 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μία βιβλιοθήκη, καθώς και δύο αίθουσες εργαστηρίων. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΥΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ September 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Εξωραϊσμός Δημοτικού Σταδίου Πεύκης», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με αρμοδιότητα σε θέματα Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΠΕ.Α.Π.) του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΣΗ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ July 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την Κυριακή 29 Μαϊου 2016 στο Σχολικό Τουρνουά Σκάκι Ερυθραίας - Κηφισιάς ο Αναστάσης Βάσσης πέτυχε 6 νίκες σε 6 αγώνες και κατέκτησε ως πρώτος από τους σκακιστές της Β΄ Δημοτικού το χρυσό μετάλλιο. Για την ίδια διοργάνωση ο αδελφός του Μιχάλης Βάσσης κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο ως πρώτος στην κατηγορία των Νηπίων με 5 νίκες σε 5 αγώνες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

5ος ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΚΑΚΙ, Α.Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ April 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μεγάλη νίκη στο σκάκι νηπίου αθλητή του Εξωραϊστικού-πολιτιστικού & αθλητικού συλλόγου Λυκόβρυσης-Πεύκης ''Αριστοτέλης''! Ο πεντάχρονος σκακιστής του ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΣΗΣ πέτυχε μια τεράστια επίδοση! Αναδείχτηκε 5ος σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των 40 καλύτερων νηπίων της χώρας, που αγωνίστηκαν στους Πανελλήνιους Τελικούς Σκακιστικούς Αγώνες μετά από δύο προκριματικούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email