ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στιγμιότυπο απ' την περιήγηση της κ. Προκοπάκη και των συνεργατών της στους χώρους του Κ.Υ. Ρ-Π (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη – περιήγηση στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, η πρόεδρος της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης «ΕΣΤΙΑ», μας έστειλε την πιο κάτω επιστολή, εκφράζοντας την ευαρέσκειά της για ένα μοναδικό Κ.Υ. δημόσιου χαρακτήρα που είχε την ευχαρίστηση να γνωρίσει, που ανακαινίστηκε πλήρως από το μεγάλο ευεργέτη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Θανάση Μαρτίνο. Αγαπητή κα Ραγκούση,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδού το γήπεδο στο οποίο μεταμορφώθηκε μια ποδοσφαιρική αλάνα, που προϋπήρχε στο χώρο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΟΥ, ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ August 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εκ βάθρων γήπεδο ποδοσφαίρου στο Νταού, κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του κ. Θανάση Μαρτίνου, έδωσε ανάσα στην ασφυξία που υπήρχε στα αθλητικά σωματεία της περιοχής, που συνωστίζονταν στο μοναδικό δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Να αναφερθεί ότι ειδικά η ομάδα ‘’Θύελλα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί αρκετές φορές για τις προπονήσεις της ομάδας γήπεδα όμορων δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Κ.Υ. από αριστερά η κ. Κωνσταντίνα Αναγνώστου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, η πρόεδρος κ. Έφη Προκοπάκη, η κ. Αντωνία Δημητρίου υπεύθυνη του Κ.Υ., η κ. Φώφη Χαχολάκη διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Υ. κι ο δ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΚΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΜΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΙΔΡΥΜΑ ΕΣΤΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ August 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου η κ. Έφη Προκοπάκη πρόεδρος του κέντρου φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΣΤΙΑ», συνοδευόμενη απ’ τον διευθυντή κ. Βασίλη Κασιμάτη και την κ. Κωνσταντίνα Αναγνώστου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΣΤΙΑΣ, επισκέφτηκαν το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ώστε να έχουν μια πρώτη επαφή με ένα κοντινό κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας απαραίτητο για τις ανάγκες των ατόμων που πρόκειται να φιλοξενηθούν στο τρίτο σπίτι της ΕΣΤΙΑΣ που οικοδομείται στο Πικέρμι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στους πολιτευτές του κόμματός του (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ! ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ! ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ! (VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ August 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε ουσιαστικά τον προεκλογικό της αγώνα, με σύνθημα για την πρώτη βδομάδα όπως είπε ο πρόεδρός της κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συγκέντρωση των πολιτευτών του κόμματος σήμερα (Τετάρτη 26 Αυγούστου) το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, με το σύνθημα ΞΕΚΙΝΑΜΕ πάνω σε μπλε φόντο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ Η ΔΟΥΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΖΟΚΑΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ August 26, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κεραυνός κτύπησε τον Αλέξη Τσίπρα και στην περιφέρεια Αττικής με την απόφαση του Σπύρου Τζόκα, αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας και μέλος Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείται το ‘’διαζύγιο’’ του με το κόμμα, σε μια μακροσκελέστατη επιστολή που ακολουθεί πιο κάτω. Ζητούμενο τι θα πράξει η περιφερειάρχης κ. Δούρου ως προς τη συνεργασία μαζί του, αν παραμείνει στη θέση του, μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πολυσυζητημένη χειραψία Μεϊμαράκη – Τσίπρα στη Βουλή  (ΦΩΤΟ: )

ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ August 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, όπως λέμε τραγουδώντας, φράση που φοριέται γάντι στη σημερινή προεκλογική περίοδο με πρωταγωνιστές το πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μεϊμαράκη. Να μου πείτε βέβαια, ότι μετά από ένα 7μηνο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Τσίπρας δεν είναι πλέον τόσο νέος και ωραίος πολιτικά κι ο κ. Μεϊμαράκης αποδεικνύει – κατά γενική ομολογία – ότι ο παλιός είναι αλλιώς, μιλώντας τη γλώσσα του λαού, τείνοντας το χέρι σε όλους, ενώ φαίνεται απαλλαγμένος απ’ το άγχος της εξουσίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ August 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία για την νέα σχολική χρονιά σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, αυτή τη μέρα θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία. Μετά τον αγιασμό να διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η Ν . ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ August 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου, συγκροτείται με απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στις 6 το απόγευμα. Στην επιτροπή μετέχουν ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ως Πρόεδρός της και ως μέλη -κατά αλφαβητική σειρά- οι παρακάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ