ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΩΣ ΚΙΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΕΧΘΕΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ, ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ August 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην λαμπρότατη εορτή των Παναθηναίων προς τιμή της Παλλάδος Αθηνάς με αγώνες ρώμης, κάλλους, μουσικής και πνεύματος, όλες οι πόλεις έστελναν "Θεωρίες" (ιερές αντιπροσωπείες). Σε κάποια Παναθήναια, πριν απ' τον Πελοποννησιακό πόλεμο (431 - 404 π.X.) όταν οι Καρυές είχαν γίνει και πάλι Αρκαδικές, περιέλαβαν στην "Θεωρία" τους για τα Παναθήναια και έξι παρθένους τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ August 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μαύρο Σεπτέμβρη για την Ελλάδα, την οικονομία και τους πολίτες, προβλέπει ο κ. Γιώργος Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ένεκα της αναγγελίας πρόωρων εκλογών, λόγω της ανάγκης του απερχόμενου πρωθυπουργού να λύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα. Στη σκληρή επίθεση που κάνει ο κ. Πατούλης μέσω δηλώσεών τους, αναφέρει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Α. Κεχαγιόγλου πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Β. Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π, Δ. Μισοκοίλης πρόεδρος Δ.Σ. και Γ. Χαχολάκης δημοτικός σύμβουλος. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΡΑΦΗΝΑ: ΓΛΕΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ August 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας ετοίμασε μια όμορφη βραδιά στον προαύλιο χώρο του λαογραφικού μουσείου «Το σπίτι της Τρίγλιας», όπως συνηθίζεται από χρόνια. Το μόνο που δεν υπολόγισε βέβαια είναι ότι το γλεντάκι αυτό θα συνέπιπτε με την ανακήρυξη μιας ακόμα εκλογικής αναμέτρησης σε εθνικό επίπεδο, κάτι που όπως και να το κάνουμε επηρέασε τους συνδαιτημόνες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’THE VIEW CLUB’’ ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ August 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόλις δύο μήνες και κάτι μετά το άνοιγμα υπό νέα διεύθυνση του εντευκτηρίου της Καλλιτεχνούπολης, πρώην ‘’Αρετούσα’’ και νυν ‘’the view club’’, η περιοχή απέκτησε επιτέλους το στέκι που λαχταρούσε. Είναι αλήθεια ότι στα χρόνια που λειτουργούσε το εντευκτήριο ως Αρετούσα, πέρασε υπό διάφορες διευθύνσεις κυρίως ατόμων που ήταν, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, εκτός αντικειμένου με τα λίγο-πολύ γνωστά στους ντόπιους αποτελέσματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

GIZMO: ΜΑΧΗΤΗΣ ΖΩΗΣ / ΝΙΚΗΤΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΟΥΛΑΡΙ, ΔΙΑΣΩΣΗ August 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τον Φεβρουάριου του 2015, ο Gizmo, ένα τεσσάρων μηνών πουλάρι, βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση σε ένα χωράφι στην άκρη ενός δρόμου. Το καημένο ζώο είχε καταρρεύσει και ήταν έτοιμο να πεθάνει. Ο Gizmo μεταφέρθηκε αμέσως στην Κτηνιατρική Κλινική Catley Cross. Είχε πρόβλημα με την αναπνοή του και ήταν ανίκανο να σταθεί όρθιο. Έπασχε από υποθερμία, αφυδάτωση και πνευμονία. Παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί είχαν καταλάβει πως είχαν να κάνουν με έναν μαχητή που δεν ήθελε να πεθάνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΡΑΛΙΑ, ΛΟΥΤΣΑ August 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ανηλεής είναι ο πόλεμος που εξελίσσεται μεταξύ του δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Δημητρίου Μάρκου και των επιχειρηματιών αυθαίρετων παρεμβάσεων στην παραλία της Αρτέμιδας, με το δήμαρχο να φαίνεται αποφασισμένος να βάλει επιτέλους τέλος στο χάλι που επί χρόνια κυριαρχεί στην ωραιότατη αυτή παραλία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ August 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με την εφαρμοστική εγκύκλιο πολιτικών του πρώτου Μνημονίου που εφαρμόζονται από 1/1/2015, καθώς και διατάξεων του πρόσφατου νόμου 4334/2015, η εγκύκλιος του υφυπουργού εργασίας Παύλου Χαϊκάλη, φέρνει μειώσεις στις κατώτατες συντάξεις. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της εγκυκλίου:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ