ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από αριστερά: Β. Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π, Δ, Μισοκοίλης πρόεδρος, Α. Βασιλόπουλος γραμματέας   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 15, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ομόφωνα, με μία μόνο λευκή ψήφο του κ. Τσαλαπατάνη της Λαϊκής Συσπείρωσης αναμενόμενη βάση των θέσεων του ΚΚΕ, ψηφίστηκε στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, εκτός ημερησίας πρόταση του δημάρχου κ. Πιστικίδη, συνοδευόμενη από σχετική εισήγηση, για την επιτακτική ανάγκη 24ωρης λειτουργίας του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε φωτογραφία η μακέτα του νέου σπιτιού της ΕΣΤΙΑΣ στο Πικέρμι. πίσω διακρίνεται η κατασκευή που έχει προχωρήσει ως το ισόγειο  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ‘’ΕΣΤΙΑΣ’’ ΠΡΟΣ ΤΟ KIRKINEWS

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΣΤΙΑ, ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ June 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που νιώσαμε εξαιρετικά έκπληκτοι από μια ευχαριστήρια επιστολή, επειδή απλά κάναμε τη δουλειά μας καλύπτοντας μια εκδήλωση, που εκτός των άλλων ανήκει σ’ ένα τομέα που ευαισθητοποιεί στο έπακρο το kirkinews.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ June 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο πολίτες πρωτοπορούν και δείχνουν να δέχονται ένα απλό σχεδιασμό, που βασίζεται στη λογική, λόγω των κακών οικονομικών συνθηκών, που τείνει να επιβάλλει την 24ωρη λειτουργία ορισμένων κέντρων υγείας, που να είναι πλήρως εξοπλισμένα, άρα αξιόπιστα, με τα υπόλοιπα να λειτουργούν βοηθητικά προς αυτά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία του κ. Αντώνη Λαζαρή φαίνονται ευκρινώς οι ανθρωπογενείς παρεμβάσεις στο Δέλτα του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ June 13, 2015 / απο ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author), kirkinews .gr (author)

Η απόφαση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας να παραχωρήσει 750 τ.μ. της παραλίας Πανόραμα για εκμετάλλευση με καντίνα-αναψυκτήριο, περιφραγμένους χώρους 320 τ.μ. για φύλαξη και ψυχαγωγία κατοικιδίων, ομπρέλες, ξαπλώστρες, διαδρόμους και χημικές τουαλέτες, είναι μια απόφαση που οδηγεί σε περαιτέρω υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και ιδιαίτερα της εκβολής του πολύπαθου Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η αίθουσα χειρουργείου του ΠΕΔΥ Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΠΕΔΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 13, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Χθες Παρασκευή 12 Ιουνίου το πρωί, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής για να επιστρέψει στο νησί της, ταξιδιώτισσα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Αμέσως ο γιος της τη πήγε στο Κ.Υ. Ραφήνας που απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα απ’ το λιμάνι. Για καλή τύχη της παθούσης στο Κ.Υ. που λειτουργεί μόνο απ’ τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και η ώρα όταν έφθασε το περιστατικό ήταν 7.30 το πρωί, υπήρχαν δύο γιατροί που συνηθίζουν να πηγαίνουν νωρίτερα στα ιατρεία τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μκροβιολογικό εργαστήριο: Φ. Χαχολάκη διευθύντρια διοικητικού(αριστερά), Α. Δημητρίου υεπύθυνη Κ.Υ., Ε. Σαρηκώστα πρόεδρος ΠΕΣΚ και το ζεύγος Σωτηρόπουλου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κ.Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αργά χθες, Παρασκευή 12 Ιουνίου, το μεσημέρι λίγο πριν κλείσει το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, η πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης κ. Ειρήνη Σαρηκώστα με όσα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μπόρεσαν να συμμετέχουν, καθώς τα περισσότερα εργάζονται αυτή την ώρα, επισκέφτηκαν το Κ.Υ. και έμειναν εντυπωσιασμένοι απ’ όσα αντίκρυσαν και έμαθαν απ’ τη συντονίστρια του κέντρου κ. Δημητρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η υπεύθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου (άκρο δεξιά) ενημερώνει την πρόεδρο κ. Χριστοπούλου (άκρο αριστερά) και τα μέλη του συλλόγου, πριν μπουν στα επείγοντα περιστατικά (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι πολίτες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ξεπερνώντας τη δημοτική τους αρχή, που δείχνει μια αδικαιολόγητη βραδύτητα όσο αφορά την δίκαιη απαίτηση 24ωρης λειτουργίας του υπερσύγχρονου ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ρ-Π, αναλαμβάνουν δράση και επισκέπτονται κατά κύματα μέσω των συλλόγων τους το Κ.Υ., πρώτα για την επί τόπου ενημέρωσή τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και κατά δεύτερο να προγραμματίσουν περαιτέρω δυναμικές πλέον ενέργειες, αν οι καθ’ ύλη υπεύθυνοι δεν ανταποκριθούν εν ευθέτω χρόνω το αίτημά τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαρούμενο ενσταντανέ με τους επισκέπτες στο μικροβιολογικό εργαστήριο. Από αριστερά: Λιλίκα Βασιλάκου, Θανάσης Αδαμόπουλος, Αντωνία Δημητρίου, Δήμος Μπαρούτας και Γιώργος Μπαϊρακτάρης  (ΦΩΤΟ: kirkinew.gr )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ June 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα μετά την τελετή θεμελίωσης του σπιτιού της ΕΣΤΙΑΣ στο Πικέρμι, η υπεύθυνη του Κ.Υ. κ. Δημητρίου κάλεσε τους τέως περιφερειακούς συμβούλους Λιλίκα Βασιλάκου νοσηλεύτρια, τ. αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας και Δημοσθένη Μπαρούτα ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης της ίδρυσης και διευθυντής του ειδικού σχολείου Ραφήνας που βρίσκεται εντός της αχανούς έκτασης του Κ.Υ., να το επισκεφτούν, κάτι που έπραξαν. Κατά σύμπτωση την ώρα που τους ξεναγούσε στο χώρο έφθασε κι ο κ. Θανάσης Αδαμόπουλος πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου και επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ρ-Π.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

18 ΩΡΕΣ 44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

20 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

«ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» ΣΤΗ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ» / ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ

18 ΩΡΕΣ 31 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ TOY ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY «AΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» / ΣΥΛΛΟΓΟΣΠΕΝΤΕΛΗΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

18 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

18 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

18 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

18 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

22 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ