ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ August 14, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κάθε καλοκαίρι στις 15 Αυγούστου, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιορτάζουν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τον θάνατο της Θεοτόκου, την ταφή, την ανάσταση και τη μετάστασή Της στους ουρανούς. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με νηστεία που διαρκεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας έτσι ο εορτασμός αυτός το λεγόμενο «Πάσχα του Καλοκαιριού».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ August 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή τις αλλεπάλληλες μη αληθείς δημοσιεύσεις σε διάφορα τοπικά ενημερωτικά blogs και ιστοτόπους, σχετικά με τον αποκλεισμό της επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής μέχρι το Λαύριο από το ΕΣΠΑ και έπειτα και από την αναφορά σε φήμες περί ακύρωσης του εν λόγω έργου κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Ιουλίου, ο Δήμος Λαυρεωτικής διαψεύδει κάθε τέτοιο ισχυρισμό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το εξώφυλλο του λευκώματος (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ: ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ, Ο.Λ.Ρ., ΛΕΥΚΩΜΑ August 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ένα ενδιαφέρον λεύκωμα/αφιέρωμα της ιστορίας του λιμανιού της Ραφήνας, με πληθώρα φωτογραφικού υλικού, συνεντεύξεων, χρονικών και ιστοριών ανθρώπων που έζησαν και εργάσθηκαν στο χώρο του λιμανιού, κυκλοφόρησε ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ August 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χθες Κυριακή 9 Αυγούστου συστάθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Διασταύρωσης Ραφήνας, μετά τις πρόσφατες εκλογές. Μετά από χρόνια η διοίκηση περνά σε ανδρικά χέρια καθώς πρόεδρος ανέλαβε ο Γιάννης Ξουρίκης, αντιπρόεδρος ο Ταξιάρχης Τσάκωνας, ταμίας ο Βαγγέλης Χαραμής, Γ.Γ. η Μαρία Γερογιάννη και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων η Μαρία Αραπκιλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το άγαλμα (Σιλινός) που ανακαλύφτηκε στην Πέλλα (ΦΩΤΟ: ΑΠΕ ΠΜΕ )

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΙΛΙΝΟΥ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΛΜΑ ΣΙΛΙΝΟΥ, ΠΕΛΛΑ August 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σημαντική ανακάλυψη αγάλματος του Σιλινού της ελληνιστικής περιόδου έφερε στο φως ανασκαφή του ΑΠΘ στην αγορά της Πέλλας. "Κατά την έρευνα πεδίου στη βόρεια στοά της Αγοράς της Πέλλας, στο στρώμα καταστροφής του χώρου 10, εντοπίστηκε μαρμάρινο άγαλμα φυσικού μεγέθους σε πολλά τμήματα, που συγκολλούνται. Απεικονίζεται όρθια ανδρική γενειοφόρος μορφή. Φορά δορά και φέρει ενδρομίδες. Διατηρούνται σποραδικά υπολείμματα χρωμάτων. Η μορφή με πιθανότητα ανήκει στον κόσμο του Διονύσου (Σιληνός)"

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ 2015

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, INTER ARTIA 2015, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ August 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η International Art Academy διοργανώνει Διαγωνισμούς σε 500 ειδικότητες καλλιτεχνών στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ InterArtia 2015. Στους Διαγωνισμούς μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι Διαγωνισμοί καλύπτουν όλες τις κατηγορίες και ειδικότητες στους διάφορους τομείς των τεχνών και έχουν στόχο να αναδείξουν και να προβάλλουν τους δημιουργούς και τα έργα τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ (ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ), ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ – ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ), ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΑΤΡΟ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ August 07, 2015 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου στην Επίδαυρο, οι περίπου 10.000 θεατές (4.000 στην πρεμιέρα, 6.000 την επομένη) υπήρξαν μάρτυρες στη γέννηση μιας συγκίνησης και συνοδοιπόροι στην πορεία της κορύφωσής της. Γι’ αυτό στο τέλος χειροκροτούσαν όρθιοι κι ενθουσιώδεις, φωνάζοντας «μπράβο», γεμάτοι από την ενέργεια, τη μοναδικότητα και τη γοητεία του εγχειρήματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΙ, ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΝΕΦΡΟΥ August 07, 2015 / απο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ (author)

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την προηγούμενη εναγώνια έκκλησή μου για συνδρομή βοηθείας για να σωθεί ένας μικρός αδελφός μας, ο Παναγιώτης, που γνώρισε τη ζωή, από τότε που γεννήθηκε, πριν τρία χρόνια, με την πιο σκληρή της όψη. Κουβάλησε το πρόβλημα της νεφροπάθειας με ένα πολύ καλλίτερο τρόπο, απ’ ότι θα μπορούσε να το κάνει ένας μεγάλος άνθρωπος, σκορπίζοντας χαμόγελα γύρω, αν και περνούσε μια μεγάλη ταλαιπωρία και ζούσε με καθετήρα στην καρδιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ