ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ & ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ May 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Άσυλο Ανιάτων και το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, στην εγκατάσταση του Ιδρύματος στη Κυψέλη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Την Περιφερειάρχη Αττικής συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Θανοπούλου καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος εντεταλμένη για ζητήματα Βιβή Τσαβαλιά. Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ασύλου και του νοσοκομείου και συνομίλησε με ασθενείς και εργαζομένους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κ. Δημητρίου με το κυβερνητικό βουλευτή κ. Χαϊκάλη κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΦΡΑΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφο, προς τον διοικητή κ. Παπαδόπουλο και την υποδιοικήτρια κ. Κισκήρα της 1ης ΥΠΕ, η υπεύθυνη επιστημονικής λειτουργίας Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ζητά την άμεση ανάκληση μετακίνησης-τοποθέτησης νοσηλευτικού προσωπικού του εν λόγω κέντρου, σε γειτονικό Κ.Υ., πράξη που υποβαθμίζει τη λειτουργία του Κ.Υ. Ρ-Π, αν και υπάρχουν δια ζώσης διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, με τις πράξεις βέβαια να συνηγορούν περί του αντιθέτου. Ακολουθεί το επείγον έγγραφο με:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Χαϊκάλης έχοντας πλάι του την επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου, περιτριγυρισμένος από γιατρούς και νοσηλευτές του κέντρου   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Η ΑΜΕΣΗ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Έκθαμβος απ’ τις μοναδικές δυνατότητες του ΠΕΔΥ-Κέντρου Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου, ο βουλευτής κ. Παύλος Χαϊκάλης, ζητά την άμεση 24ωρη λειτουργία του κέντρου χωρίς εκπτώσεις, κατά τη σημερινή επιτόπια επίσκεψή του σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου, στο χώρο και δηλώνει: «Καμία έκπτωση στην άμεση 24ωρη λειτουργία του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος τ. δήμαρχος Ρ-Π (κέντρο), με το κ. Θανάση Μαρτίνο και το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη σε εικόνα αρχείου απ' τα εγακίνια του Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ May 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιώργος Χριστόπουλος, κατά την επιτόπιο επίσκεψή του στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ώστε να έχει ιδία άποψη των εκεί τεκταινομένων, έκανε την ακόλουθη παρέμβαση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η είσοδος επειγόντων του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκμεταλλευόμενοι την 15νθήμερη απουσία της επιστημονικής υπεύθυνης του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ κ. Αντωνίας Δημητρίου, όσοι επί χρόνια επιθυμούσαν το κλείσιμο του Κ.Υ. Ραφήνας και τώρα την υποβάθμιση του υπερσύγχρονου ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ξεκίνησαν λάου-λάου την αποδυνάμωση του, πρώτα με τη μεταφορά προσωπικού προς άλλο Κ.Υ όμορης περιοχής και γιατρού στο Αμαλία Φλέμινγκ και σήμερα με την τελείως αψυχολόγητη επιστολή ιατρικού κυρίως προσωπικού με αίτημα τη μετατροπή του εν λόγω κέντρου σε … πολυϊατρείο!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη εσωτερικού διαδρόμου του Κ.Υ.  Ρ-Π όπου και τα δωμάτια εφημερίας και οι βοηθητικοί τους χώροι, που περιμένουν να φιλοξενήσουν τους εφημερεύοντες ιατρούς  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΑΓΚΗ ΖΩΗΣ Η ΑΜΕΣΗ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΠΕΔΥ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΤΩΠΟ ΨΗΛΑ May 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όλο και περισσότεροι τοπικοί παράγοντες ευαισθητοποιούνται στην κραυγή αγωνίας των χρηστών πρωτοβάθμιας δημόσιας υγειονομικής φροντίδας εν μέσω μάλιστα της πρωτοφανούς οικονομικής δυσπραγίας που όλοι βιώνουμε, πολύ δε περισσότερο του προσωπικού του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου που ζητά την 24ωρη λειτουργία αυτού του μοναδικά εκσυγχρονισμένου κέντρου σε κτιριακό, αλλά πρωτίστως εργαστηριακό εξοπλισμό, να τεθεί επιτέλους στην υπηρεσία των ανθρώπων που το μόνο αγαθό που τους έμεινε είναι η διατήρηση της καλής τους υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ May 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πολλά ερωτήματα εγείρει η επιστολή γιατρού του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, μετά τη διάσταση που έχει πάρει το αίτημα για την 24ωρη λειτουργία του εν λόγω κέντρου, διαπίστωσε ακριβώς αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, παρατυπίες ως προς την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Άραγε ο γιατρός αυτός γνωρίζει τις αίθουσες επειγόντων περιστατικών των μεγάλων νοσοκομείων που βρίσκονται στα υπόγεια των εν λόγω μονάδων; Εκεί η χωροταξική τοποθέτηση δεν είναι από προβληματική έως επικίνδυνη;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη της αίθουσας αναμονής επειγόντων περιστατικών του Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΝΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άρκεσε ένα βοτσαλάκι στα στάσιμα νερά της πρωτοβάθμιας δημόσιας φροντίδας Υγείας, για να φέρει την επιθυμητή τρικυμία, ώστε εν μέσω της τεράστιας οικονομικής δυσπραγίας που περνά η πατρίδα, δύο μοναδικά Κ.Υ. της ανατολικής Αττικής, το πρότυπο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου το πρώτο που εντάχθηκε απ’ ευθείας στο ΠΕΔΥ και το Κ. Υ. Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κερατέας, να δοθούν επιτέλους σε πλήρη λειτουργία όχι μόνο στις κοινωνίες που εδρεύουν, αλλά στην ευρύτερη περιοχή, λόγω των μοναδικών υποδομών που διαθέτουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 42 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ