ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ «ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΛΟΥΙΖΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ, 1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟΣ May 17, 2015 / απο ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

«Η όλη διαδικασία χαρακτηρίζεται από αταξία κι έλλειψη χρηστής διαχείρισης δημοσίου χρήματος». Σε αυτό το συμπέρασμα, καταλήγει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, μέσα από το 27σελιδο πόρισμά του, αναφορικά με την διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθωνίου στον Μαραθώνα το 2013. Οι συγκεκριμένες έρευνες (όπως και όλες οι άλλες που είναι σε εξέλιξη) διενεργήθηκαν μετά από σχετικές καταγγελίες του δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & Γ.Γ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ May 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Τόλιου και είχε ως θέμα τον καλύτερο συντονισμό θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας και της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι η αδειοδότηση επιχειρήσεων, οι άδειες τεχνικών επαγγελμάτων, η εποπτεία της αγοράς και η γενική ασφάλεια των προϊόντων, συμμετείχαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, καθώς και εκπρόσωπος από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΙΣΚΗΡΑ ΠΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ May 15, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναστάτωση στους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, Εύβοιας και νήσων Αιγαίου, προκάλεσε η αψυχολόγητη υπογραφή απ’ την υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθη Κισκήρα που μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, με δύο σημερινές αναρτήσεις στη Διαύγεια, ΑΔΑ: 6Η9Υ469Η26-ΗΟ9 & ΑΔΑ:ΨΞΒ1469Η26-ΛΨΨ, ουσιαστικά αποδυναμώνει το πρότυπο Πανελλαδικά Κ. Υ. Ραφήνας, που ακόμα και με τη μέχρι το μεσημέρι λειτουργία του εξυπηρετεί τις εργαστηριακές ανάγκες των γειτονικών Κ.Υ. Νέας Μάκρης και Σπάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ 1,9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ May 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Μετά τις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, η χώρα είχε ταμειακά διαθέσιμα ύψους 1,9 δισ. ευρώ. Η προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή, παρέδωσε στη σημερινή κυβέρνηση ταμειακό πλεόνασμα ύψους 1,9 δισ. ευρώ. Οι εκτιμήσεις ήταν - και ορθώς αναφέρεται σε αυτό ο κ. Υπουργός (κ. Μάρδας) - ότι αν η σημερινή Κυβέρνηση δεν αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία το μήνα Φεβρουάριο, στο τέλος Φεβρουαρίου η χώρα θα είχε ανάγκη από νέο δανεισμό. Πράγματι, δηλαδή - δεν θυμάμαι τώρα αν είναι 450, 470 ή 500 εκατομμύρια ευρώ - το πρόσημο θα ήταν αρνητικό τέλος Φεβρουαρίου...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΗΧριστίνα Παναγιώτου δέχεται συμβολικό δώρο απ' το πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Παπαδόπουλο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, ΑΙΘΙΟΠΙΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ May 13, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η γραφή κατά πολύ υπολείπεται του συναρπαστικού οδοιπορικού στην Αιθιοπία, όπου μας ταξίδεψε με τις καταπληκτικές φωτογραφίες και την μοναδική αφήγηση η κ. Χριστίνα Παναγιώτου στη σημερινή εκδήλωση του συλλόγου των φίλων της μουσικής Ραφήνας. Αιθιοπία! Μια χώρα μοναδική. Μια χώρα εξωπραγματική. Μια χώρα απίστευτα φτωχή. Μια χώρα χριστιανική, βαθιά θρησκευόμενη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΗΜΟΙ, ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ May 13, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι η κραυγή απόγνωσης που εξέπεμψε, παρότι χωρίς στόμα, το ειδικό σχολείου Λαυρίου, βρήκε ευήκοα ώτα στη δημοτική αρχή Λαυρεωτικής, η οποία έφερε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού - δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου προκειμένου να στεγαστεί το 6/θέσιο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου και το 1/θέσιο Ειδικό Νηπιαγωγείο Λαυρίου, που εγκρίθηκε ομόφωνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ May 13, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Αφετηρία για τη σύναψη του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του "Χαμόγελου του Παιδιού", αποτέλεσε η κοινή παραδοχή ότι η παρατεταμένη οικονομική κρίση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας επηρεάζει αρνητικά τις περισσότερες οικογένειες, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, ανασφάλειας, πτώσης του βιοτικού επιπέδου και αδυναμία πρόσβασης σε δομές υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η άφιξη των μεταναστών στο λιμάνι της Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ May 12, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Παύλος Χαϊκάλης έφερε στη Βουλή το μέγιστο θέμα που προέκυψε απ’ την φιλοξενία των 96 μεταναστών στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ερωτώντας πως πρόκειται να αντιμετωπιστεί το μέγιστο πρόβλημα που προκύπτει λόγω έλλειψης μεταναστευτικής υποδομής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 51 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ