ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ July 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου συνάντηση του Αν. Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ι. Πανούση με τον Δήμαρχο κ. Β. Πιστικίδη με αντικείμενο τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου. Τον υπουργό συνόδευαν και συμμετείχαν στη σύσκεψη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δ. Αναγνωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τ. Μαυρόπουλος. Από πλευράς Δήμου παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπουρνούς, Α. Παλπατζής, Π. Καλφαντής, Γ. Κοκκόλης και Δ. Τσεβά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ July 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος επεσήμανε την αδικία που υφίσταται η πόλη της Ραφήνας από την λειτουργία του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας (ΟΛΡ), μετατρέποντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας δηλαδή τη γειτνίαση μας με τη θάλασσα, σε μειονέκτημα. Συζητήθηκαν, σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και συνεργασίας, σημαντικά προβλήματα που διαχρονικά υπάρχουν όπως:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΗΡΗΪΔΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ July 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Κόντρα στη δυσθυμία που επικρατεί απ’ την αβεβαιότητα της γενικότερης πορείας της πατρίδας, ο σύλλογος γυναικών ‘’Νηρηΐδες’’ Ραφήνας, αποφάσισε φιλανθρωπικό γκαλά τη Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, στο ρεστοράν ‘’Αγνάντι’’ της Ραφήνας, με τη αφιλοκερδή συμμετοχή των μουσικών και τραγουδιστών αγαπημένης, ιδίως στο νεαρόκοσμο, τηλεοπτικής εκπομπής The Voice Of Greece, με πρωταγωνιστή τον νικητή Κώστα Αγέρη, στις 8μιση το βράδυ και τιμή πρόσκλησης τα 15 ευρώ. Να τονιστεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ July 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author), Youth Platform (author)

Η χαραμάδα που δίνει μια νότα αισιοδοξίας ότι κάτι μπορεί να πάει καλά ώστε να καταφέρει η χώρα να ξεφύγει απ’ τη χρεωκοπία και την άθλια οικονομική κατάσταση, βρίσκεται στην επιχειρηματικότητα και κυρίως τη νεανική επιχειρηματικότητα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΑΘΗΝΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ July 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Κ.Ε.Δ.Ε. προχωρά στη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια με στόχο να αποτυπωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της χώρας στη καθημερινή τους λειτουργία, ιδιαίτερα μετά την αναστολή της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος. Στην επιστολή που απέστειλε σήμερα προς όλους τους Δημάρχους ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης αναφέρει :

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ July 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο διάλογος για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ στην Ευρώπη, στην Συμφωνία και στο Ευρώ, πρέπει να τελειώσει σε πλαίσια ηρεμίας και διαλλακτικότητας, γιατί κανείς μας δεν είναι αυταπόδεικτα, πιο πατριώτης από τον άλλον, απλώς και μόνο, επειδή το δηλώνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ July 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην πιο κρίσιμη ιστορικά μετά την μεταπολίτευση στιγμή της πατρίδας μας, οφείλουμε ως επαγγελματίες, ως επιχειρηματίες, πρωτίστως όμως ως απλοί ανήσυχοι Έλληνες πολίτες να αντιληφθούμε το κρίσιμο διακύβευμα. Οφείλουμε να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, να ενωθούμε και να συστρατευθούμε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ.κ. Νικόλαος στον Άγιο Ραφαήλ Κορωπίου (ΦΩΤΟ: kirkines.gr )

2 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΚΑΤΑΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΕΣΘΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΝ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΡΩΠΙ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ July 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θεῖον ἔνδυμα, τῶν οίκτιρμῶν σου, καὶ ἱμάτιον ἀθανασίας, τὴν ἁγίαν σου Ἐσθῆτα καὶ ἄφθαρτον, τῇ κληρουχίᾳ σου Κόρη δεδώρησαι, εἰς περιποίησιν πάντων καὶ σύναψιν. Ὅθεν Ἄχραντε, τὴν θείαν αὐτῆς κατάθεσιν, τιμῶντες εὐσεβῶς σὲ μεγαλύνομεν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ