ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κλιμάκιο του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της ΝΔ αποτελούμενο από τον Υπεύθυνο του Τομέα, Βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου , τους Βουλευτές Πρεβέζης Στ. Γιαννάκη, Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρο, Χαλκιδικής Γ.Βαγιωνά και τα στελέχη του τομέα Αδ. Γάκη και Αλεξ. Αρβανιτάκη επισκέφθηκε την Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο ενός κύκλου επαφών και ανταλλαγής απόψεων με τους Κοινωνικούς εταίρους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΡΤΑ ΓΟΝΕΑ – ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΡΟΣΙΑ, ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΓΟΝΕΑ, ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ May 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ξεκίνησε από σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, η λειτουργία της «Κάρτας Γονέα Μέλους» και το πρόγραμμα εκπτωτικών παροχών που οργάνωσαν 9 Σύλλογοι Γονέων Σχολείων του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με περισσότερα από 90 καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου και όχι μόνο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
O κ. Θανάσης Μαρτίνος κρατώντας την εικόνα που του δώρισε ο κ. Δαρδαμάνης (αριστερά), έχοντας δεξιά του το δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Λουκά.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΣΙΝΤΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΙΝΤΕΡΙΝΑ May 05, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ήταν ξεχωριστός ο Μέγας Εσπερινός στη γραφική εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στον οικισμό Σιντερίνα της Λαυρεωτικής, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, καθώς ακολούθησε ο αγιασμός του νεοανεγερθέντος καμπαναριού από δωρεά του ζεύγους Θανάση και Μαρίνας Μαρτίνου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίνες ανάνηψης δίπλα στο χειρουργείο που δεν φαίνεται στην εικόνα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ May 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ενημερωτική επιστολή προς τον διοικητή και την υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κυρίο/α Παπαδόπουλο και Κισκήρα αντίστοιχα, απέστειλε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης ενόψει της καλοκαιρινής και όχι μόνο περιόδου, σχετικά με τις δυνατότητες του πρότυπου Κ.Υ. Ραφήνας, το οποίο εξυπηρετεί εκτός του οικείου δήμου, δήμους της ευρύτερης περιοχής, την Εύβοια, αιγαιοπελαγίτικα νησιά, αλλά και τους χιλιάδες ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το λιμάνι της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ακτινολογικό εργαστήριο του Κ.Υ. Ραφήνας, μοναδικό που έχει άδεια λειτουργίας, με το υπερσύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ & ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, Κ. Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, Κ.Υ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ May 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Άμεση κινητοποίηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. κ. Παύλου Χαϊκάλη για την πλήρη λειτουργία του πρότυπου Κέντρου Υγείας Ραφήνας που ανακαινίστηκε πλήρως με εκσυγχρονισμό εργαστηρίων και κτιριακών εγκαταστάσεων και του Κ.Υ. Αποθεραπείας – Αποκατάστασης Κερατέας που αποτελεί το μοναδικό δημόσιου χαρακτήρα στην Αττική. Και τα δύο Κ.Υ. έγιναν από ιδιωτικές δωρεές, παρ’ όλα αυτά υπολειτουργούν εις βάρος της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας τόσο απαραίτητης σ’ αυτή τη κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα. Πιο κάτω αναλυτικά η ερώτηση του κ. Χαϊκάλη προς τον αρμόδιο υπουργό:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΝΑΣ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΝΑΣ May 05, 2015 / απο ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

Για το νέο Κανονισμό Λειτουργίας του Νεκροταφείου Μαραθώνα, μιλάει στη Βιργινία Μάρκου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Αγγελος Λένας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη φωτογραφία μόλις έχει αποκαλυφτεί η αναμνηστική πλάκα δεξιά του καμπαναριού. Ο κ. Μαρτίνος ευλαβικά φιλά το χέρι του Μητροπολίτη κ. Νικολάου που τον επαινεί και τον συγχαίρει για τη δωρεά, υπό το βλέμμα του δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Λουκά και του προέδρ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΓΛΥΚΟΣ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΣΙΝΤΕΡΙΝΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΙΝΤΕΡΙΝΑ May 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παραμονή της εορτής της Αγίας Ειρήνης χθες Δευτέρα, πρωτακούστηκε ο γλυκός ήχος της καμπάνας του ομώνυμου ναού στον οικισμό Σιντερίνα Λαυρεωτικής, όπου επιβλητικό και μεγαλόπρεπο το νεόκτιστο καμπαναριό, που δώρισε το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, να καλεί τους πιστούς στη λειτουργία όπως παλιά, τότε που οι καμπάνες δεν ενοχλούσαν τους περιοίκους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, παλιός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της Τριγλίας, δείχνει με καμάρι το τρόπαιο που έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο γραφείο του.     (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

‘‘ΘΥΕΛΛΑ’’ ΣΑΡΩΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ May 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Την πιο ‘‘καρπερή’’ χρονιά διανύει η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών της «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας, έχοντας κερδίσει ήδη το νταμπλ, πρωτάθλημα και κύπελλο κυπελλούχων, στοχεύοντας το τριπλ, κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου στον τελικό την ερχόμενη Τετάρτη 6 Μαΐου, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης Καβάλας, στο γήπεδο της Καρδίτσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ