ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝ.Π.Ε. ΝΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΥΡΩ ΟΧΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΝΠΕ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας για επιστροφή στην ομαλότητα και την κανονικότητα και συναισθανόμενη το βάρος των ιστορικών στιγμών που διανύει ο τόπος δηλώνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΕΔΕ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τούτη την ύστατη ώρα τονίζει o Γιώργος Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου & πρόεδρος της ΚΕΔΕ, , καλούμε τον Πρωθυπουργό να στείλει αμέσως πίσω στις Βρυξέλλες τα Ελληνικά Τεχνικά Κλιμάκια για μια τελευταία προσπάθεια αναζήτησης συμφωνίας μέχρι την Τρίτη το βράδυ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΔΙΣ ΕΥΡΩ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΘΡΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 29, 2015 / απο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ (author)

Βαρέθηκα τις τελευταίες ημέρες και σιχάθηκα, να ακούω τους μεν, να χαρακτηρίζουν τους δε Γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους και οι άλλοι να απαντούν, μιλώντας για σταλινικά σούργελα και βλαμμένους!! Πρέπει όλοι μας, να μάθουμε να ακούμε προσεκτικά και με απόλυτη ανεκτικότητα την αντίθετη άποψη! Από σήμερα, θα πρέπει όλοι μας, να ακούσουμε με νηφαλιότητα τα εκατέρωθεν επιχειρήματα και να τα σταθμίσουμε με σοβαρότητα πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας, φτάνοντας στις κάλπες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολίτες περιμένουν υπομονετικά στην ουρά του ΑΤΜ της ΕΤΕ στη Ραφήνα, που σημειωτέο ανατροφοδοτήθηκε με χρήμα το πρωί, παρόμοια εικόνα και στα άλλα ΑΤΜ της πόλης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΦ’ ΗΜΩΝ…Ο ΛΑΟΣ(;)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ June 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ε! Λοιπόν το ζούμε κι αυτό. Το νέο πρόσωπο Τσίπρα που ενεργώντας ως Πόντιος Πιλάτος, μη αντέχοντας να πάρει πολιτικές αποφάσεις ως ηγέτης (ως φαίνεται δεν είναι), μεταφέρει στο λαό την απόφαση αν θα πρέπει να πηδήξει στο κενό ή ν’ ανοιχτεί στον ωκεανό πάνω σ’ ένα καρυδότσουφλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  Βαγγέλης Σταθουλόπουλος φλάουτο (αριστερά), Ελένη Σαββανή όμποε, Γρηγόρης Ασωνίτης κόρνο, Ειρήνη Σαρηκώστα πιανίστα/πρόεδρος Π.Ε.Σ.Κ, Οδυσσέας Μπάσιος φαγκότο και Σπύρος Μουρίκης κλαρινέτο 	              (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΗΧΟΙ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΕΝΤΥΣΑΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, Π.Ε.Σ.Κ. June 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόνο η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης (Π.Ε.Σ.Κ.) Ειρήνη Σαρηκώστα θα μπορούσε να δημιουργήσει/παντρέψει μια αναγεννησιακή ατμόσφαιρα δίπλα στο βυζαντινό εκκλησάκι της Αγ. Παρασκευής στη Καλλιτεχνούπολη, σε μια συναυλία υψηλότατου επιπέδου, με καταξιωμένους μουσικούς κλασικού ρεπερτορίου, που όμως δεν αρκέστηκαν σ’ αυτό, αλλά το εμπλούτισαν τόσο με κομμάτια κινηματογραφικής μουσικής, όπερας, αλλά και ακούσματα αναγέννησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η αίθουσα υπερήχων του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ρ-Π με κεφαλές για παντοειδή υπερηχογραφήματα (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ανεξήγητα απογοητευτική η απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού, στον ερωτώντα βουλευτή της Ν.Δ. κ. Οικονόμου σχετικά με το Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, όπου αναφέρει ότι επί του παρόντος το πλέον σύγχρονο Κ.Υ. πανελλαδικά πρέπει να περιμένει την 24ωρη λειτουργία του, ενώ οι ανάγκες της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας όχι μόνο δεν μπορούν να περιμένουν, αλλά διαρκώς αυξάνονται λόγω κρίσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

5ΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ & ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΣ June 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Καινοτόμα πρόταση της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ» σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, τις 5 ελευθερίες που αναγνωρίζει η παγκόσμια διακήρυξη πρόνοιας των ζώων και τις υποχρεώσεις δήμων και δημοτών, αλλά και το νομικό πλαίσιο Ν.4039/12, όπου αναφέρεται ότι οι δήμοι έχουν την υποχρέωση να: περισυλλέγουν τα αδέσποτα ζώα, να προβαίνουν σε κτηνιατρικό έλεγχο, να τα στειρώνουν, σημαίνουν (τσιπάρισμα), ταΐζουν και τέλος να δημιουργούν καταφύγια για την προσωρινή διαμονή τους, απέστειλε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ηλία Υφαντή, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ: ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ‘’ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ’’;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ June 23, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Ερώτηση προς τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κ. Λιβαθινό, το κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γ. Νησιώτη και τη εκπρόσωπο του Δήμου Μαραθώνα στο Δ.Σ της «Παμμακαρίστου κ. Μ. Καναβάκη, κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα κ. Στεφανίδης, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ