ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι σύμβουλοι της ελάσσονος μειοψηφίας

ΟΞΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ-ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΔΡΟΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΠΗ, ΔΡΟΣΙΑ June 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της ελάσσονος, "ο κ. Στάικος μετά την παράθεση των όποιων στοιχείων, εγκάλεσε με βαρείς χαρακτηρισμούς τη Δημοτική μας Κίνηση κάνοντας λόγο για αλητεία, κακοήθεια, ακραίο λαϊκισμό και ανήθικη επίθεση από μέρους μας προς τη Δημοτική Αρχή, ζητώντας την ανάκληση της παραπάνω παρέμβασής μας καθώς και τη δημόσια συγνώμη μας γι’ αυτήν".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΥΠΕΡ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ June 20, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (author)

Η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας ‘’Δύναμη Ανάπτυξης’’ κι ο επικεφαλής της κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, τάσσονται υπέρ της πρωτοβουλίας της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου για την ίδρυση Κέντρου Επιχειρηματικότητας, ωστόσο διατηρούν επιφυλάξεις σχετικά με τις προϋποθέσεις υλοποίησης του προγράμματος, κυρίως σε τοπικό κι όχι υπερτοπικό επίπεδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΝΑΒΟΛΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ June 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο άστατος καιρός, με τη μεσημεριανή καταιγίδα και την συνακόλουθη πτώση της θερμοκρασίας, χωρίς να αποκλείεται εκ νέου βροχόπτωση, απέτρεψε την έναρξη του art city festival 2015 Καλλιτεχνούπολης σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου, με πρώτη τη συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, που τόσο επιμελώς είχαν ετοιμάσει τα μέλη και η πρόεδρος Ειρήνη Σαρηκώστα του ΠΕΣΚ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, Κ.Υ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, Κ.Υ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, 1Η ΥΠΕ June 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν ξεκινήσαμε τη πίεση αρχές Μαΐου μέσω συνεχών δημοσιευμάτων για την ανάγκη πλήρους λειτουργίας δύο μοναδικών Κέντρων Υγείας που βρίσκονται στην ανατολική Αττική, το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ρ-Π και το Κ.Υ. Αποθεραπείας-Αποπεράτωσης Κερατέας, ούτε που φανταστήκαμε την απήχηση που θα είχαν σε ευρύτερο πεδίο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ June 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θα σας δούμε στο Σύνταγμα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ.! Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Β. Πιστικίδης δήμαρχος Ρ-Π, Δ, Μισοκοίλης πρόεδρος, Α. Βασιλόπουλος γραμματέας   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 15, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ομόφωνα, με μία μόνο λευκή ψήφο του κ. Τσαλαπατάνη της Λαϊκής Συσπείρωσης αναμενόμενη βάση των θέσεων του ΚΚΕ, ψηφίστηκε στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, εκτός ημερησίας πρόταση του δημάρχου κ. Πιστικίδη, συνοδευόμενη από σχετική εισήγηση, για την επιτακτική ανάγκη 24ωρης λειτουργίας του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε φωτογραφία η μακέτα του νέου σπιτιού της ΕΣΤΙΑΣ στο Πικέρμι. πίσω διακρίνεται η κατασκευή που έχει προχωρήσει ως το ισόγειο  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ‘’ΕΣΤΙΑΣ’’ ΠΡΟΣ ΤΟ KIRKINEWS

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΣΤΙΑ, ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ June 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που νιώσαμε εξαιρετικά έκπληκτοι από μια ευχαριστήρια επιστολή, επειδή απλά κάναμε τη δουλειά μας καλύπτοντας μια εκδήλωση, που εκτός των άλλων ανήκει σ’ ένα τομέα που ευαισθητοποιεί στο έπακρο το kirkinews.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ June 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο πολίτες πρωτοπορούν και δείχνουν να δέχονται ένα απλό σχεδιασμό, που βασίζεται στη λογική, λόγω των κακών οικονομικών συνθηκών, που τείνει να επιβάλλει την 24ωρη λειτουργία ορισμένων κέντρων υγείας, που να είναι πλήρως εξοπλισμένα, άρα αξιόπιστα, με τα υπόλοιπα να λειτουργούν βοηθητικά προς αυτά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ