ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο κ. Πάντζας ομιλών στο συμβούλιο της Ευρώπης (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ : «ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΟΜΟΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις εργασίες Συμβουλίου της Ευρώπης έλαβε μέρος ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, ως μέλος της δεκατετραμελούς ελληνικής αντιπροσωπείας. Στην ατζέντα της συνόδου του Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο, συζητήθηκαν ζητήματα και πάρθηκαν αποφάσεις αναφορικά με το μεταναστευτικό, την κρίση στην Ουκρανία, τη λήψη της διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από το Qatar, κ.ά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ April 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πλήρως ανακαινισμένη & ασφαλή σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας και διαδικασίες που απαιτούνται από την κείμενη νομοθεσία, η παιδική χαρά του δημοτικού κολυμβητηρίου Ραφήνας που παραδόθηκε απ’ τον ΔΟΠΑΠ, όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος κ. Γιώργος Δουβίτσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Α.Τ. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΛ.ΑΣ. April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι στην πρόταση αναδιάρθρωσης – σύμπτυξης των αστυνομικών υπηρεσιών που θα παραδώσει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ προβλέπεται μεταξύ άλλων και το κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος και η μεταφορά του σε αυτό των Σπάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Ρ-Π κ. Αντώνης Παλπατζής προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας απ’ τους πρώτους που έφθασε  στο λιμάνι  πριν την αποβίβαση των μεταναστών, με δημοτικό υπάλληλο.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΙΚΕΡΜΙ: ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά το αιφνιδιαστικό σοκ που υπέστη η τοπική κοινωνία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ την «εισβολή» 95 προσφύγων-μεταναστών χθες στη επικράτεια του δήμου, ο προβληματισμός ότι άνοιξε η κερκόπορτα για τη δημιουργία χώρου υποδοχής στο δήμο, φαντάζει περισσότερο από βέβαιη. Παρόλα αυτά οι τοπικοί φορείς ανταποκρίθηκαν άριστα στον ανθρωπιστικό τομέα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ ΕΝΟΣ ΑΠΟΝΤΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 24, 2015 / απο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το καθημερινό ανθρώπινο δράμα των προσφύγων που ξετυλίγεται στις ακτές της μεσογείου, "χτύπησε" και την πόρτα μας. Είναι επιτακτική η ανάγκη της συνδρομής μας, ώστε στο μέτρο του δυνατού, να εξασφαλισθούν συνθήκες ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας, υγιεινής και ασφάλειας για τις 95 ψυχές που βρίσκονται (όπως βρέθηκαν) στα όρια της πόλης μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μανάδες με παιδιά οι πρώτοι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι υης Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ April 23, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αν και φαντάζει περίεργο, οι πρώτοι λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες όπως θέλει να τους αποκαλεί η αρμόδια υφυπουργός, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ραφήνας, σε αρκετά καλή κατάσταση. Τώρα πως κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ανοιχτά της Καρύστου χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, είναι απορίας άξιο. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Κάρυστος αρνήθηκε να τους υποδεχτεί κι έτσι τρία σκάφη του λιμενικού τους περισυνέλλεξαν από το σαπιοκάραβο που στοιβάζονταν επειδή ήταν αδύνατο να ρυμουλκηθεί και τους έφεραν στη Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ April 23, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες γύρω στους 95 ή κατ’ άλλους 65, πρόκειται να φθάσουν με σκάφη του λιμενικού στο λιμάνι της Ραφήνας εντός των επόμενων δύο ωρών, χωρίς η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου να έχει ενημερωθεί ως τώρα αρμοδίως, πλην συγκεχυμένων πληροφοριών απ’ το οικείο λιμεναρχείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εικόνα αρχείου του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, με το δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη και το προεδρείο στο βάθος  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΒΑΒΕΛ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΨΗΝΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ April 22, 2015 / απο ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

Δραματική η σημερινή (Τετάρτη 22 Απρίλη) κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, όπου δημοτικές παρατάξεις αλλά και σύμβουλοι μεταξύ τους, συμφώνησαν ότι διαφωνούν, σχετικά με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε η Κυβέρνηση, προκειμένου να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 23 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ