ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαρούμενο ενσταντανέ με τους επισκέπτες στο μικροβιολογικό εργαστήριο. Από αριστερά: Λιλίκα Βασιλάκου, Θανάσης Αδαμόπουλος, Αντωνία Δημητρίου, Δήμος Μπαρούτας και Γιώργος Μπαϊρακτάρης  (ΦΩΤΟ: kirkinew.gr )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ June 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα μετά την τελετή θεμελίωσης του σπιτιού της ΕΣΤΙΑΣ στο Πικέρμι, η υπεύθυνη του Κ.Υ. κ. Δημητρίου κάλεσε τους τέως περιφερειακούς συμβούλους Λιλίκα Βασιλάκου νοσηλεύτρια, τ. αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας και Δημοσθένη Μπαρούτα ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης της ίδρυσης και διευθυντής του ειδικού σχολείου Ραφήνας που βρίσκεται εντός της αχανούς έκτασης του Κ.Υ., να το επισκεφτούν, κάτι που έπραξαν. Κατά σύμπτωση την ώρα που τους ξεναγούσε στο χώρο έφθασε κι ο κ. Θανάσης Αδαμόπουλος πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου και επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ρ-Π.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υπουργός κ. Κουρουμπλής δέχεται ένα αναμνηστικό δώρο με το έμβλημα της ΕΣΤΙΑΣ απ’ την πρόεδρο κ. Προκοπάκη       (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ''ΕΣΤΙΑΣ'' ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ June 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συγκινησιακά φορτισμένη η σημερινή, Πέμπτη 11 Ιουνίου, τελετή θεμελίωσης του νέου σπιτιού του φορέα παροχής υπηρεσιών φροντίδας και δια βίου υποστήριξης σε άτομα με νοητική υστέρηση ‘’ΕΣΤΙΑ’’, στο Πικέρμι. Στην τελετή θεμελίωσης παραβρέθηκε ο υπουργός υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενεργός συμπαραστάτης της προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ κ. Έφης Προκοπάκη, από το 1982 όταν ιδρύθηκε

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ June 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χωρίς να παραγνωριστεί το επιχείρημα που προτάσσει η δημοτική αρχή περί του εύρους της κεντρικής πλατείας της Σαρωνίδας, ώστε η παραχώρηση των 40 τμ στον επαγγελματία να φαντάζει αμελητέα, η ζωή έχει δείξει ότι λίγο-λίγο ανοίγει η όρεξη της ‘’καταπάτησης’’ όλο και περισσότερης έκτασης απ’ τα τραπεζοκαθίσματα, μέχρι που η πλατεία μοιάζει πλέον ως προέκταση των μαγαζιών. Για να μη αναφερθούμε στο προσφιλές κλείσιμο με νάιλον τοιχία για τη δημιουργία ενός ολόκληρου καταστήματος μέσα στον ελεύθερο χώρο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Ρ., ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ, ΠΛΑΖ ΡΑΦΗΝΑΣ June 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, σε συνέχεια των οδηγιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση υποδομής, καθιστώντας προσπελάσιμη για ΑΜΕΑ την κεντρική παραλία της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη ενεργών πολιτών στην έναρξη της συγκέντρωσης στο Πικέρμι (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΑΛΑΝΑΡΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΟ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ June 08, 2015 / απο ΝΙΚΟΣ ΣΙΜΟΣ (author)

Οι αντιδράσεις ενεργών πολιτών του Πικερμίου, εναντίον της κατά πλειοψηφίας απόφασης υπέρ της επίμαχης ΜΠΕ για έργα/παρεμβάσεις μέσα στο ρέμα του Βαλανάρη, κλιμακώνονται σε επίπεδο ενημέρωσης των κατοίκων, με την ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη πλατεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΚΑ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΚΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ June 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αμαλία Τόκα: Είναι κρίμα αυτό το ανακαινισμένο και με σοβαρό τεχνολογικό εξοπλισμό ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, να απαξιώνεται και να μην λειτουργεί, με πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του. Πρότασή μας είναι να λειτουργήσουν σε εικοσιτετράωρη λειτουργία, όλα τα κέντρα υγείας της περιοχής εκ περιτροπής μέσα στην βδομάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το πανό της εκδήλωσης τα λέει όλα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΑΣΑΜΑΡΙ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ June 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια επικών διαστάσεων αυθαιρεσία καταγγέλλει η ανεξάρτητη πρωτοβουλία πολιτών ‘’ΔΑΣΑΜΑΡΙ SOS’’, σχετικά με την οικοπεδοποίηση, όπως επισημαίνουν, που επιχειρείται στην περιοχή Δασαμάρι του Πικερμίου απ’ τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία σε αντίθεση με τους προκατόχους της επιθυμεί να οριοθετήσει οικισμό με την ονομασία Ροσόλιμος, σε καμένο και αναδασωτέο τμήμα της περιοχής Δασαμάρι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το σημείο όπου φουντάρισε στη θάλασσα το ΙΧ.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΙΧ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ June 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι τελευταίες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε σχετικά με την πτώση ΙΧ αυτοκινήτου στο λιμάνι της Ραφήνας όταν ο οδηγός του, άγνωστο γιατί ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στο νερό παγώνοντας τους αυτόπτες μάρτυρες αφορούν τα όσα είδε αυτοδύτης που έπεσε στο σημείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ