ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

BREAKING NEWS Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΔΝΤ, ΧΡΕΟΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ June 04, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ μετέδωσε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν πλήρωσε την δόση στο ΔΝΤ και αιτήθηκε στην διοίκηση του ταμείου να πληρωθούν όλες οι δόσεις του Ιουνίου σε μία δόση στο τέλος του μήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το οδοντιατρείο του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΕΣ ΤΟ (ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΚΟΛΗ) ΚΙ ΕΓΙΝΕ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ June 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του αντιδημάρχου Πικερμίου κ. Γιώργου Κοκκόλη, καθ’ ύλη υπευθύνου για θέματα παιδείας, όταν πληροφορήθηκε σχετικά με αίτημα ιατρού οδοντιάτρου του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου για το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής στα σχολεία και την ανάγκη ολοκλήρωσής του με την ενημέρωση γονέων & κηδεμόνων πριν λήξει η φετινή σχολική περίοδος και με τη συνεργασία του οικείου δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ‘’ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ’’ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ June 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Η προσφορά ενός πίνακα ζωγραφικής από τον καλλιτέχνη Lorenzo, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, «έπιασε τόπο», αφού με ομόφωνη απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το έργο αυτό «μετατράπηκε» σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση των συμπολιτών μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ Α.Τ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ June 03, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στην Ερώτηση της βουλευτού Αττικής Εύης Χριστοφιλοπούλου με θέμα: «Μεταφορά Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος» απάντησε ο αρμόδιος Υπουργός κ. Ι. Πανούσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΟΙΞΗ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ June 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανάπτυξη και η πρόοδος των ακαδημιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ και οι αγωνιστικές επιτυχίες στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ, τράβηξαν την προσοχή του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Δημήτρη Σκάρλου, με αποτέλεσμα την πρόσκληση δύο ακόμα αθλητριών του Α.Ο Άνοιξης στις προπονήσεις του κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδος, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι εν εξελίξει εργασίες στη Πλαζ της Ραφήνας για την υποδοχή των λουομένων ΑμΕΑ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΦΙΛΙΚΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΣΤΑ ΑΜΕΑ Η ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΟΛΡ, ΡΑΜΠΑ ΑΜΕΑ, ΠΛΑΖ ΡΑΦΗΝΑΣ May 30, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άλλη μια, απ’ τις πολλές καινοτομίες του Ο.Λ.Ρ. είναι η τελεσίδικη επιτέλους απόφαση για προσβασιμότητα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες για μπάνιο στη Πλαζ της Ραφήνας. Το αίτημα για την ικανοποίηση των αναγκών αυτής της ιδιαίτερης ομάδας πολιτών, είχε κατατεθεί απ’ την προηγούμενη δημοτική αρχή Χριστόπουλου, επί αειμνήστου Δημητρόπουλου ως Δ.Σ. του Ο.Λ.Ρ., αλλά είχε ‘‘κωλύσει’’ στην Περιφέρεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΗΡΥΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ May 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου πανέτοιμος συνεχίζει τη μάχη εναντίον των κουνουπιών ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος απ’ τα ενοχλητικά και πολλές φορές επικίνδυνα αυτά έντομα. Σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης απευθύνει το πιο κάτω μήνυμα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου στην ολιγόλεπτη ομιλία του  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ May 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η τοπική κοινωνία της Ραφήνας έχει αγκαλιάσει από χρόνια το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και τους νεαρούς/ες που δίνουν αγώνα ζωής ενάντια στις παντοειδείς εξαρτήσεις, με τρόπο αξιοθαύμαστο, αξιοπρεπή και αξιέπαινο. Τα παιδιά της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ είναι παιδιά όλου του δήμου, κάτι που γίνεται γνωστό καθ΄ οιονδήποτε τρόπο καθώς τα παιδιά του κέντρου είναι πάντα παρόντα σε πολλές εκδηλώσεις του δήμου, αλλά τελευταία και συλλόγων της περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ