ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από αριστερά: Ιωάννα Στεργίου περιφερειακή σύμβουλος, Παναγιώτης Σγουρίδης υφυπουργός, Πέτρος Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ April 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα, Τετάρτη πρώτη Απρίλη, το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, επισκέφτηκε την περιφερειακή ενότητα ανατολικής Αττικής, όπου είχε κατ’ αρχάς ενημέρωση με υπηρεσιακούς παράγοντες στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου και μετέπειτα συνάντηση με προέδρους αγροτικών συνεταιρισμών, ώστε να ενημερωθεί για θέματα του πρωτογενή τομέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΜΟΥΘ April 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις περί ύπαρξης γιγαντιαίου σκελετού μαμούθ στο παλαιοντολογικό χώρο του Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΝ.Π.Ε. ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ «HELEN KELLER»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΜΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΠΕ March 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στο χώρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε. και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ March 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε σήμερα Ερώτηση (υπ’ αριθ. πρωτ. 1221/27.03.2015) προς το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την επιστροφή ποσού 1,185 δισ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η απερχόμενη πρόεδρος Σουζάνα Χριστοπούλου του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ σε εικόνα αρχείου από εκδήλωση του συλλόγου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

«ΕΝΟΤΗΤΑ»: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ & ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ March 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Χθες Κυριακή 29 Μαρτίου, έγινε η Γ. Συνέλευση του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Διασταύρωσης Ραφήνας, όπου έγινε ο οικονομικός απολογισμός και τα πεπραγμένα, της απερχομένης διοίκησης και ορίστηκε εφορευτική επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών. Παρών ήταν και ο δικηγόρος και μέλος του συλλόγου κ. Ηλίας Παπαθανασίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ’’ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, Κ.Ο.Β. ΜΑΡΑΘΩΝΑ March 28, 2015 / απο Κ.Ο.Β. ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΧΥΤΑ του Γραμματικού. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται δραστηριότητες ομάδων πολιτών όσο και εκλεγμένων στην Τοπική Διοίκηση, για τη διαχείριση των απορριμμάτων και για το ΧΥΤΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ VS ΖΟΥΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ March 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης της 24ης Μαρτίου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νεκτάριος Καλαντζής έθεσε προς τον δήμαρχο Παλλήνης σωρεία ερωτημάτων σε ότι αφορά το τι γίνεται στον δήμο με την προκήρυξη θέσης για συμπαραστάτη του δημότη και αν αυτός είναι χρήσιμος, έτσι όπως (δεν) λειτούργησε την προηγούμενη τετραετία ο θεσμός αυτός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, FLIRE March 26, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου παρών, σήμερα 26 Μαρτίου, στο 3ο Συμμετοχικό Εργαστήριο του προγράμματος FLIRE και των συναφών προγραμμάτων ΕΠαΔαΠ, PREFER (των φορέων ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και ΙΔΜΟ&ΤΔΠ). Η ημερίδα με τίτλο «Υπηρεσίες και προϊόντα υποστήριξης προληπτικού σχεδιασμού αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών και πλημμυρών μετά την πυρκαγιά» διεξήχθη στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων στα Ιλίσια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

4 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ