ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η είσοδος επειγόντων του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εκμεταλλευόμενοι την 15νθήμερη απουσία της επιστημονικής υπεύθυνης του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ κ. Αντωνίας Δημητρίου, όσοι επί χρόνια επιθυμούσαν το κλείσιμο του Κ.Υ. Ραφήνας και τώρα την υποβάθμιση του υπερσύγχρονου ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ξεκίνησαν λάου-λάου την αποδυνάμωση του, πρώτα με τη μεταφορά προσωπικού προς άλλο Κ.Υ όμορης περιοχής και γιατρού στο Αμαλία Φλέμινγκ και σήμερα με την τελείως αψυχολόγητη επιστολή ιατρικού κυρίως προσωπικού με αίτημα τη μετατροπή του εν λόγω κέντρου σε … πολυϊατρείο!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη εσωτερικού διαδρόμου του Κ.Υ.  Ρ-Π όπου και τα δωμάτια εφημερίας και οι βοηθητικοί τους χώροι, που περιμένουν να φιλοξενήσουν τους εφημερεύοντες ιατρούς  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΝΑΓΚΗ ΖΩΗΣ Η ΑΜΕΣΗ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΠΕΔΥ ΡΑΦΗΝΑΣ –ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΤΩΠΟ ΨΗΛΑ May 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Όλο και περισσότεροι τοπικοί παράγοντες ευαισθητοποιούνται στην κραυγή αγωνίας των χρηστών πρωτοβάθμιας δημόσιας υγειονομικής φροντίδας εν μέσω μάλιστα της πρωτοφανούς οικονομικής δυσπραγίας που όλοι βιώνουμε, πολύ δε περισσότερο του προσωπικού του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου που ζητά την 24ωρη λειτουργία αυτού του μοναδικά εκσυγχρονισμένου κέντρου σε κτιριακό, αλλά πρωτίστως εργαστηριακό εξοπλισμό, να τεθεί επιτέλους στην υπηρεσία των ανθρώπων που το μόνο αγαθό που τους έμεινε είναι η διατήρηση της καλής τους υγείας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ May 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πολλά ερωτήματα εγείρει η επιστολή γιατρού του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, μετά τη διάσταση που έχει πάρει το αίτημα για την 24ωρη λειτουργία του εν λόγω κέντρου, διαπίστωσε ακριβώς αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, παρατυπίες ως προς την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Άραγε ο γιατρός αυτός γνωρίζει τις αίθουσες επειγόντων περιστατικών των μεγάλων νοσοκομείων που βρίσκονται στα υπόγεια των εν λόγω μονάδων; Εκεί η χωροταξική τοποθέτηση δεν είναι από προβληματική έως επικίνδυνη;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη της αίθουσας αναμονής επειγόντων περιστατικών του Κ.Υ. Ρ-Π  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΝΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΣΤΑΣΙΜΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άρκεσε ένα βοτσαλάκι στα στάσιμα νερά της πρωτοβάθμιας δημόσιας φροντίδας Υγείας, για να φέρει την επιθυμητή τρικυμία, ώστε εν μέσω της τεράστιας οικονομικής δυσπραγίας που περνά η πατρίδα, δύο μοναδικά Κ.Υ. της ανατολικής Αττικής, το πρότυπο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου το πρώτο που εντάχθηκε απ’ ευθείας στο ΠΕΔΥ και το Κ. Υ. Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Κερατέας, να δοθούν επιτέλους σε πλήρη λειτουργία όχι μόνο στις κοινωνίες που εδρεύουν, αλλά στην ευρύτερη περιοχή, λόγω των μοναδικών υποδομών που διαθέτουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ «ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΛΟΥΙΖΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ, 1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΕΙΟΣ May 17, 2015 / απο ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

«Η όλη διαδικασία χαρακτηρίζεται από αταξία κι έλλειψη χρηστής διαχείρισης δημοσίου χρήματος». Σε αυτό το συμπέρασμα, καταλήγει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, μέσα από το 27σελιδο πόρισμά του, αναφορικά με την διεξαγωγή του 1ου Ημιμαραθωνίου στον Μαραθώνα το 2013. Οι συγκεκριμένες έρευνες (όπως και όλες οι άλλες που είναι σε εξέλιξη) διενεργήθηκαν μετά από σχετικές καταγγελίες του δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψηνάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & Γ.Γ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ May 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Τόλιου και είχε ως θέμα τον καλύτερο συντονισμό θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Γενικής Γραμματείας και της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι η αδειοδότηση επιχειρήσεων, οι άδειες τεχνικών επαγγελμάτων, η εποπτεία της αγοράς και η γενική ασφάλεια των προϊόντων, συμμετείχαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Κεντρικού τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, καθώς και εκπρόσωπος από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΙΣΚΗΡΑ ΠΟΥ ΞΕΘΩΡΙΑΖΟΥΝ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ May 15, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναστάτωση στους κατοίκους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, Εύβοιας και νήσων Αιγαίου, προκάλεσε η αψυχολόγητη υπογραφή απ’ την υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθη Κισκήρα που μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, με δύο σημερινές αναρτήσεις στη Διαύγεια, ΑΔΑ: 6Η9Υ469Η26-ΗΟ9 & ΑΔΑ:ΨΞΒ1469Η26-ΛΨΨ, ουσιαστικά αποδυναμώνει το πρότυπο Πανελλαδικά Κ. Υ. Ραφήνας, που ακόμα και με τη μέχρι το μεσημέρι λειτουργία του εξυπηρετεί τις εργαστηριακές ανάγκες των γειτονικών Κ.Υ. Νέας Μάκρης και Σπάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ 1,9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ May 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Μετά τις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, η χώρα είχε ταμειακά διαθέσιμα ύψους 1,9 δισ. ευρώ. Η προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή, παρέδωσε στη σημερινή κυβέρνηση ταμειακό πλεόνασμα ύψους 1,9 δισ. ευρώ. Οι εκτιμήσεις ήταν - και ορθώς αναφέρεται σε αυτό ο κ. Υπουργός (κ. Μάρδας) - ότι αν η σημερινή Κυβέρνηση δεν αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία το μήνα Φεβρουάριο, στο τέλος Φεβρουαρίου η χώρα θα είχε ανάγκη από νέο δανεισμό. Πράγματι, δηλαδή - δεν θυμάμαι τώρα αν είναι 450, 470 ή 500 εκατομμύρια ευρώ - το πρόσημο θα ήταν αρνητικό τέλος Φεβρουαρίου...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email