ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, παλιός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της Τριγλίας, δείχνει με καμάρι το τρόπαιο που έχει τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο γραφείο του.     (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

‘‘ΘΥΕΛΛΑ’’ ΣΑΡΩΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ May 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Την πιο ‘‘καρπερή’’ χρονιά διανύει η ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών της «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας, έχοντας κερδίσει ήδη το νταμπλ, πρωτάθλημα και κύπελλο κυπελλούχων, στοχεύοντας το τριπλ, κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, όπου στον τελικό την ερχόμενη Τετάρτη 6 Μαΐου, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης Καβάλας, στο γήπεδο της Καρδίτσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο παπά-Αντώνης ευλογεί τους άρτους. Στα αριστερά ο κ. Σωτήρης Ζώτος, με τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη ελαφρά πίσω και το δήμαρχο Ρ-Π κ. Πιστικίδη.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ May 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για χρόνια η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο Νταού, ανάμεσα σε αλσάκι πεύκων, όπου το Κ.Υ. Ραφήνας, έμενε σιωπηλή μετά τη κατάργηση του παιδοψυχιατρικού νοσοκομείου και τη διανομή των τροφίμων του σε διάφορες άλλες ψυχιατρικές δομές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ, ΝΗΣΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ April 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Είδαν κι αποείδαν οι Παριανοί ότι το νέο αεροδρόμιο, στο σημείο που βρίσκεται η οικονομία της χώρας, αποκλείεται να τελειώσει σε σύντομο διάστημα κι αποφάσισαν να πάρουν οι ίδιοι τη τύχη της αποπεράτωσής του στα χέρια τους ή μάλλον στα χέρια των δωρητών-χορηγών. Έτσι συνέστησαν μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που σκοπό θα έχει τη συνδρομή στην αποπεράτωση των απαιτούμενων προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους για την λειτουργία του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΦΦΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ April 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού αναγνωρίζοντας τον επιβαρυμένο οικονομικό προϋπολογισμό των οικογενειών, προχωρά σε μια ακόμα κίνηση κοινωνικής πολιτικής. Οι μαθητές, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις σχολές των ΤΕΦΑΑ, Αστυνομίας και στις Στρατιωτικές Σχολές, μπορούν να έχουν ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία στα αθλήματα από τον Δήμο Σαρωνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ April 29, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Η ευθύνη για την ασφαλή και σύννομη λειτουργία των παιδικών χαρών αποτελεί μια ακόμα από τις αρμοδιότητες των Δήμων. Σύμφωνα με τα όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία και λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ, είναι πλέον απαραίτητη η έκδοση άδειας λειτουργίας για την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλείας και πρόσβασης στους χώρους παιδικής αναψυχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ April 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα παιδιά της 6ης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο σχολείο τους, την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, με πρωτοβουλία της Αθηνάς Λύτρα, εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για την Υπηρεσία Πρασίνου η οποία και πρόσφερε τα δένδρα και τα φυτά. Ήταν μια δραστηριότητα που ενθουσίασε τους μαθητές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ April 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ακόμα σημαντική μελέτη για την κατασκευή του πρώτου βρεφονηπιακού σταθμού στο Πικέρμι, ολοκληρώθηκε απ’ την τεχνική υπηρεσία του δήμου, με τη συνδρομή-συνεργασία του αντιδημάρχου Ρ-Π Παναγιώτη Καλφαντή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΛΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΩ) (ΦΩΤΟ: ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ)

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ April 27, 2015 / απο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Στο ταπί "καθάρισαν" οι μικροί του Παλαιστικού, που ήταν απόντες απ’ το καθαρισμό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και τους φίλους τους το Πάρκο Καραμανλή στο Let's Do It Greece. Στη πράξη φαίνεται ότι ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου ότι διαθέτει δυνατό μέλλον, πράγμα που απέδειξαν οι Παμπαίδες του συλλόγου την Κυριακή 26 Απριλίου στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στην Ζωφριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ