ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ April 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τα παιδιά της 6ης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο σχολείο τους, την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, με πρωτοβουλία της Αθηνάς Λύτρα, εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για την Υπηρεσία Πρασίνου η οποία και πρόσφερε τα δένδρα και τα φυτά. Ήταν μια δραστηριότητα που ενθουσίασε τους μαθητές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ April 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μια ακόμα σημαντική μελέτη για την κατασκευή του πρώτου βρεφονηπιακού σταθμού στο Πικέρμι, ολοκληρώθηκε απ’ την τεχνική υπηρεσία του δήμου, με τη συνδρομή-συνεργασία του αντιδημάρχου Ρ-Π Παναγιώτη Καλφαντή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΛΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΩ) (ΦΩΤΟ: ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ)

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ April 27, 2015 / απο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Στο ταπί "καθάρισαν" οι μικροί του Παλαιστικού, που ήταν απόντες απ’ το καθαρισμό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και τους φίλους τους το Πάρκο Καραμανλή στο Let's Do It Greece. Στη πράξη φαίνεται ότι ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου ότι διαθέτει δυνατό μέλλον, πράγμα που απέδειξαν οι Παμπαίδες του συλλόγου την Κυριακή 26 Απριλίου στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στην Ζωφριά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ (author)

Η πρόσφατη φιλοξενία 95 μεταναστών στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αν και δεν διαθέτει τις προϋποθέσεις προς τούτο, αποτέλεσε έναυσμα για τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. κ. Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος έχει πλήρη άποψη του προβλήματος καθώς είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής, ώστε να εκφράσει τις ανησυχίες του στον καθ’ ύλη υπεύθυνο υπουργό υπό μορφή ερωτήσεων και να πάρει απαντήσεις αρμοδίως. Ακολουθεί η επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Χαϊκάλης:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Πάντζας ομιλών στο συμβούλιο της Ευρώπης (ΦΩΤΟ: )

Γ. ΠΑΝΤΖΑΣ : «ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΟΜΟΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ April 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στις εργασίες Συμβουλίου της Ευρώπης έλαβε μέρος ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, ως μέλος της δεκατετραμελούς ελληνικής αντιπροσωπείας. Στην ατζέντα της συνόδου του Συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο, συζητήθηκαν ζητήματα και πάρθηκαν αποφάσεις αναφορικά με το μεταναστευτικό, την κρίση στην Ουκρανία, τη λήψη της διοργάνωσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από το Qatar, κ.ά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ April 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πλήρως ανακαινισμένη & ασφαλή σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας και διαδικασίες που απαιτούνται από την κείμενη νομοθεσία, η παιδική χαρά του δημοτικού κολυμβητηρίου Ραφήνας που παραδόθηκε απ’ τον ΔΟΠΑΠ, όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος κ. Γιώργος Δουβίτσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Α.Τ. ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΛ.ΑΣ. April 24, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι στην πρόταση αναδιάρθρωσης – σύμπτυξης των αστυνομικών υπηρεσιών που θα παραδώσει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ προβλέπεται μεταξύ άλλων και το κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος και η μεταφορά του σε αυτό των Σπάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Ρ-Π κ. Αντώνης Παλπατζής προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας απ’ τους πρώτους που έφθασε  στο λιμάνι  πριν την αποβίβαση των μεταναστών, με δημοτικό υπάλληλο.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΠΙΚΕΡΜΙ: ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά το αιφνιδιαστικό σοκ που υπέστη η τοπική κοινωνία του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απ’ την «εισβολή» 95 προσφύγων-μεταναστών χθες στη επικράτεια του δήμου, ο προβληματισμός ότι άνοιξε η κερκόπορτα για τη δημιουργία χώρου υποδοχής στο δήμο, φαντάζει περισσότερο από βέβαιη. Παρόλα αυτά οι τοπικοί φορείς ανταποκρίθηκαν άριστα στον ανθρωπιστικό τομέα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email