ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός (πρώτος δεξιά), με τον Θανάση Κατσιγιάννη Γενικό Γραμματέα του Δήμου, δίπλα του.  (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΕΥΔΑΠ March 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Προγραμματισμένη συνάντηση με τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θανάση Κατσιγιάννη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση και διευθέτηση όλων των εκκρεμών εργασιών στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ στον Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άποψη του κατάμεστου αμφιθεάτρου της αίθουσας δημοτικού συμβουλίου Μαρκόπουλου Μεσογαίας  (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΕΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΕΡΑΣΙΝΟΣ March 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι μετά από οργανωμένη προσπάθεια τριών μηνών, έντονη κινητοποίηση και εποικοδομητική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, πολλών Βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής, χθες, Δευτέρα, 9/3/2015, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την τελευταία απαραίτητη υπογραφή, του αρμόδιου Υπουργού κου Γιώργου Σταθάκη, για την παρακατάθεση των χρηματικών αποζημιώσεων, για τις Απαλλοτριώσεις στο Ρέμα του Ερασίνου, ύψους 20,8 εκ. Ευρώ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ March 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός ήταν το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθηγητή εγκληματολογίας, κ. Γιάννη Πανούση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ & ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ March 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του το ΠΟΤΑΜΙ στη χθεσινή (Κυριακή 8 Μαρτίου) μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στη Αθήνα, έκανε τον απολογισμό του και έθεσε τα θεμέλια διά στόματος του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη, για τη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτικού κινήματος που δεν θα έχει σχέση με συνταγές του παρελθόντος. Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη. Είμαστε το δέκατο μέλος αυτής της οικογένειας – δεν είμαστε επισκέπτες – και το νόμισμά μας είναι το ευρώ, είναι η βάση πάνω στην οποία μιλά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη εκδήλωση της ΕΝΠΕ εικονίζονται η Ρένα Δούρου στο κέντρο δίπλα στη Φωτεινή Βρύνα πρόεδρο του γραφείου ισότητας της ΕΝΠΕ (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: BITCH Ή BIMBO ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 08, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αποκαλυπτική η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θέτει το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων και δηλώνει για τη μέρα της γυναίκας: Ουσιαστικά εξακολουθούν να υπάρχουν τυποποιημένα στερεότυπα, τα οποία περιγράφουν με όρους καρικατούρας τις γυναίκες στο δημόσιο βίο, μέσω των 2 b. Έτσι όταν μια γυναίκα συμπεριφέρεται με στιβαρότητα, γρήγορα – γρήγορα τοποθετείται στην κατηγορία «bitch» ενώ αν είναι χαμηλών τόνων, μετατρέπεται σε… «bimbo».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ XYTΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ March 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επιτέλους σ’ αυτή τη χώρα θα υπάρξει έστω κι ένας πολιτικός που θα πει τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη; Τόση υποκρισία και κοροϊδία πια; Ή ο τράχηλος του Έλληνα (που ζυγό δεν υπομένει) υπομένει, για να μη πούμε επιδιώκει, την κοροϊδία;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικά ο Διονύσης Ζαμάνης δήμαρχος Διονύσου  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ March 07, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Μέσα σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης υποδέχθηκε στο δημαρχείο μαθητές του ιδιωτικού σχολείου “Tarhan Koleji” της Κωνσταντινούπολης. Οι μαθητές επισκέφθηκαν την Ελλάδα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών ανταλλαγών με το Γυμνάσιο του Διονύσου «Φώτης Κόντογλου» που γίνονται για τρίτη συνεχή χρονιά. Στο πλαίσιο της φετινής ανταλλαγής φιλοξενήθηκαν έντεκα μαθητές της γειτονικής χώρας από γονείς μαθητών του Γυμνασίου Διονύσου, στο διάστημα από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΕΝΑΠΟΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ March 07, 2015 / απο ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (author)

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα με αφορμή την πρόσκληση που στάλθηκε τις προηγούμενες μέρες σε ορισμένους φορείς, κατοίκους της περιοχής μας και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την «Επιτροπή Μαραθώνα-Γραμματικού κατά των ΧΥΤΑ» η οποία καλεί σε σύσκεψη για την «σύσταση ομάδας εργασίας» έχει να παρατηρήσει τα εξής: Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα στις 16-10-2014 ομόφωνα δήλωσε την αντίθεσή του ΜΟΝΟ στο σημείο για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

18 ΩΡΕΣ 46 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

20 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

«ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» ΣΤΗ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΠ’ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ» / ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ

18 ΩΡΕΣ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ TOY ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟY ΣΥΛΛΟΓΟY «AΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΕ» / ΣΥΛΛΟΓΟΣΠΕΝΤΕΛΗΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

18 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

18 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

18 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

18 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

22 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ