ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, με το δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη και το προεδρείο στο βάθος  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΒΑΒΕΛ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΨΗΝΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ April 22, 2015 / απο ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟΥ (author)

Δραματική η σημερινή (Τετάρτη 22 Απρίλη) κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, όπου δημοτικές παρατάξεις αλλά και σύμβουλοι μεταξύ τους, συμφώνησαν ότι διαφωνούν, σχετικά με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε η Κυβέρνηση, προκειμένου να δεσμεύσει τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΟ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ Ν. Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ "ΑΛΚΥΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ OPTIMIST

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ April 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δύο νέα παιδιά της Ραφήνας, δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου ΡΑΦΗΝΑΣ "ΑΛΚΥΩΝ" που σκίζουν τα κύματα με τα ιστία τους, στην Εθνική Ομάδα OPTIMIST! Μια τεράστια επιτυχία του Ομίλου της Ραφήνας, του προπονητή κ. Ορέστη Στυλίδη και φυσικά των παιδιών που αγωνίστηκαν σκληρά!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ April 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με αιφνίδιο και πραξικοπηματικό τρόπο, η κυβέρνηση απαιτεί από τους φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης να μεταφέρουν τα αποθεματικά των ταμείων τους σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ April 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εκτάκτως συνεδριάζει αύριο Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα με μοναδικό θέμα τα χρηματικά υπόλοιπα του δήμου που η κυβέρνηση απαιτεί να μεταφερθούν σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΣΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ April 20, 2015 / απο ΠΡΩΣΥΝΑΤ (author)

Στις 3/4/2015, η ΕΕ του ΕΔΣΝΑ αποφάσισε (85/2015) να προχωρήσει στη «σύσταση ομάδας εργασίας για αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ΟΕΥ». Η απόφαση δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, οπότε αγνοούμε: το αντικείμενο της ομάδας εργασίας, τη σύνθεσή της, το αν έχει λάβει κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες και ποιες και, φυσικά, το χρονοδιάγραμμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (ΟΔΗΓΙΕΣ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ April 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο της προσπάθειας του για την προώθηση της Ανακύκλωσης Συσκευασιών και την αποτελεσματική αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, ενημερώνει και καλεί τους δημότες/κατοίκους να συμμετέχουν ενεργά, μέσα απ' αυτή την επιστολή που έχει ήδη κυκλοφορήσει και συνοδεύει τους λογαριασμούς ύδρευσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΤΕΡΓΕΣΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΤΕΡΓΕΣΤΗ April 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θριαμβευτική εμφάνιση της Χορευτικής Ομάδας του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας στην Τεργέστη. Συγκίνησε και ξύπνησε μνήμες στους Έλληνες της Ελληνορθόδοξης κοινότητας της Τεργέστης. Ενθουσίασε και ξεσήκωσε τους Ιταλούς φίλους της κοινότητας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«LET'S DO IT GREECE» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, LET' S DO IT April 18, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μαρκοπούλου συμμετέχει και σας προσκαλεί στην εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού «Let's Do It Greece», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρες 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι, στην παραλία Αγ. Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ